Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Mangós ragacsos rizs

Mangós ragacsos rizs

Könnyű, elegáns desszert, az egyik kedvencünk!
Kínai keles-csirkés tészta

Kínai keles-csirkés tészta

A kínai kel nem csak nyersen finom!
Vietnámi tésztasaláta

Vietnámi tésztasaláta

Könnyű és tápláló saláta rizstésztával.
Vegán pad thai

Vegán pad thai

Az éttermekben leggyakrabban tojással és hússal összepirítva készül ez az ázsiai étel, de otthon könnyedén elkészíthetjük saját ízlésünkre szabva, akár teljesen állati eredetű termékektől mentesen is.
Grillcsirkét a napra

Grillcsirkét a napra

A csirkehús és a saláta sosem rossz páros.
Kínai ötfűszeres almafánk

Kínai ötfűszeres almafánk

Isteni finom csak fahéjjal ízesítve, de még különlegesebb, ha kínai ötfűszerrel dobjátok fel a hagyományos almafánkot. Ez a fűszerkeverék az egy rész fahéj mellett egy-egy rész csillagánizst, édesköménymagot, szecsuáni borsot és szegfűszeget tartalmaz, igazi fűszeres, téli íz.
Kínai narancsos csirke, egészségesebben

Kínai narancsos csirke, egészségesebben

Kínai éttermekben sokszor találkozhatunk ezzel az étellel, de legtöbbször sajnos csak a zsírban tocsogó verzióval. Otthon elkészítve erre könnyedén odafigyelhetünk, miközben ugyanúgy élvezhetjük a kelet ízeit.
Ismeritek a mochit?

Ismeritek a mochit?

Ma ünneplik ezt a népszerű ázsiai édességet
Ismeritek a chop suey-t? Ez a kínai rizses hús, egy igazi maradékmentő fogás!

Ismeritek a chop suey-t? Ez a kínai rizses hús, egy igazi maradékmentő fogás!

Maga az étel kínai stílusú, de autentikusan nem kínai, hanem amerikai, éppen ezért külön napot is szenteltek neki a tengerentúlon. Számos verziója ismert, igazi maradékmentő. Kerül bele zöldség, adhatunk hozzá húst, halat vagy rákot, klasszikusan rizzsel tálalják, de létezik tésztás verziója is.