Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123 RF

Csokoládés mártogatós gyümölcsök mellé

Használjuk ki a gyümölcs szezont még édesebben.
2018. August 10.

Hozzávalók

  • 115 ml light krémsajt (szobahőmérsékletű)
  • 2/3 csésze vaníliás görögjoghurt
  • 2 ek. cukrozatlan kakaópor
  • 4 ek. porcukor
  • 2 ek. csokipasztilla
  • friss gyümölcsök, amiket mártogatunk

Elkészítés

Mixerrel keverjük puhává a krémsajtot.

Keverjük hozzá a joghurtot, a kakaóport és a porcukrot. Kóstoljuk meg és keverjünk hozzá még több kakaót, vagy porcukrot, ha szükséges.

Finoman forgassuk bele a pasztillákat.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Humusz, a közel-keleti mártogatós

Humusz, a közel-keleti mártogatós

Az arab világ egyik legismertebb és legkedveltebb mártogatósát ma ünnepeljük.
Sült apróhal csemegeuborkás mártogatóssal

Sült apróhal csemegeuborkás mártogatóssal

Ha csak egy olajban sült, ropogós snacket mondhatnék mint kedvencemet, szerintem a sprotnit választanám. Sörözés, borozás mellé tökéletes harapnivaló, főleg, ha finom mártogatóssal tálaljátok.

Napi ajánlatunk

Top videók