Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Ezzel az 5 dologgal indítsuk a napot

amikor reggel belépünk a konyhába
2017. March 3.

1. Víz+citrom: Mielőtt feltesszük főni a kávét/teát, igyunk egy pohár citromos vizet – ez remekül hidratálja a szervezetet a hosszú alvás után. A hideg időszakban meleg vízzel is indíthatunk.

2. Pakoljuk el a tiszta, száraz edényeket: Ezzel felszabadítjuk a lecsöpögtetőt/mosogatógépet.

3. Locsoljuk meg a növényeket: Már reggel gondoskodjunk a konyhai zöldekről, a nap végén valószínűleg nem lesz már hozzá kedvünk/erőnk.

4. Gondoljuk át az előttünk álló napot: Szánjunk 5 percet arra, hogy fejben (naptárral a kézben) átfutjuk, mi vár ránk aznap. Győződjünk meg róla, hogy van minden hozzávaló, ami a vacsorához kell, esetleg be kell térnünk a boltba. Esetleg a holnapi ebédhez kell-e már ma előkészíteni valamit.

5. Vegyük elő az eszközöket: A kukta a felső polcon van, a fedők egymás hegyén-hátán. Készítsük ki ezeket még reggel, hogy időt spóroljunk este.

 

forrás: thekitchn.com

 

Megosztom barátaimmal

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!