4 szupergyors leves a munkahelyre 

4 szupergyors leves a munkahelyre 

Az alábbi levesek mindegyikét csak össze kell turmixolnunk, és magunkkal vihetjük a munkahelyünkre, ahol csak fel kell melegíteni.
A cukkinispagetti 3 élete - 3. rész

A cukkinispagetti 3 élete - 3. rész

Egy spirálvágó nem létszükséglet a konyhá­ban, de ha akad egy a kezünk ügyében, villámgyors vacsorákat készíthetünk vele. Természetesen ha nincs ilyenünk, a cukkinit le is reszelhetjük vagy zöldséghámozóval vágjunk belőle hosszú csíkokat.
A cukkinispagetti 3 élete - 2. rész

A cukkinispagetti 3 élete - 2. rész

Egy spirálvágó nem létszükséglet a konyhá­ban, de ha akad egy a kezünk ügyében, villámgyors vacsorákat készíthetünk vele. Természetesen ha nincs ilyenünk, a cukkinit le is reszelhetjük vagy zöldséghámozóval vágjunk belőle hosszú csíkokat.
A cukkinispagetti 3 élete - 1. rész

A cukkinispagetti 3 élete - 1. rész

Egy spirálvágó nem létszükséglet a konyhá­ban, de ha akad egy a kezünk ügyében, villámgyors vacsorákat készíthetünk vele. Természetesen ha nincs ilyenünk, a cukkinit le is reszelhetjük vagy zöldséghámozóval vágjunk belőle hosszú csíkokat.  
Íme egy újabb szuper recept a GoodFood magazinból!

Íme egy újabb szuper recept a GoodFood magazinból!

Currys csirke katsu-burger és a japán hétfűszer keverék
Ezt együk kánikulában! 1. rész

Ezt együk kánikulában! 1. rész

Szupersaláta dinnyével és bébispenóttal. A BBC GoodFood magazin receptje
Mit főzzünk egy nagy társaságnak?

Mit főzzünk egy nagy társaságnak?

Íme néhány előétel, főétel és desszert tipp
Ludaskása Rosenstein módra

Ludaskása Rosenstein módra

Rosenstein Tibor és Róbert. Apa és fia, a Rosenstein étterem tulajdonosai. Tibor első generációs vendéglátó a családjában, meggyőződése, hogy kell a vehemencia és a temperamentum a konyhába is. Talán ennek is köszönhető, hogy idén az év vendéglőse lett. Fia, Róbert szeretné tovább vinni és fejleszteni mindazt, amit édesapja megteremtett. Szereti, ha egy étel egyszerű, könnyen befogadható, a tálalás pedig letisztult és kifinomult. Az idén harmadik születésnapját ünneplő GoodFood magazinban, egy igazi, hamisítatlan zsidó fogást készítettek.
DESSZERTEK, az exkluzív GoodFood kollekció legújabb tagja (x)

DESSZERTEK, az exkluzív GoodFood kollekció legújabb tagja (x)

Ezzel a címmel jelent meg az exkluzív GoodFood kollekció harmadik darabja, ezúttal telis-tele finom sütemények receptjeivel.
Narancstorta

Narancstorta

Mindenki kedvence lesz ez az őrületesen finom torta, amely a GoodFood magazin desszertválogatásából való. Narancs a tésztában, a krémben és a mázban is. Következő születésnapra ezt készítsük!