Mit főzzünk egy nagy társaságnak?

Mit főzzünk egy nagy társaságnak?

Íme néhány előétel, főétel és desszert tipp
Ludaskása Rosenstein módra

Ludaskása Rosenstein módra

Rosenstein Tibor és Róbert. Apa és fia, a Rosenstein étterem tulajdonosai. Tibor első generációs vendéglátó a családjában, meggyőződése, hogy kell a vehemencia és a temperamentum a konyhába is. Talán ennek is köszönhető, hogy idén az év vendéglőse lett. Fia, Róbert szeretné tovább vinni és fejleszteni mindazt, amit édesapja megteremtett. Szereti, ha egy étel egyszerű, könnyen befogadható, a tálalás pedig letisztult és kifinomult. Az idén harmadik születésnapját ünneplő GoodFood magazinban, egy igazi, hamisítatlan zsidó fogást készítettek.
DESSZERTEK, az exkluzív GoodFood kollekció legújabb tagja (x)

DESSZERTEK, az exkluzív GoodFood kollekció legújabb tagja (x)

Ezzel a címmel jelent meg az exkluzív GoodFood kollekció harmadik darabja, ezúttal telis-tele finom sütemények receptjeivel.
Narancstorta

Narancstorta

Mindenki kedvence lesz ez az őrületesen finom torta, amely a GoodFood magazin desszertválogatásából való. Narancs a tésztában, a krémben és a mázban is. Következő születésnapra ezt készítsük!
Szilvás frangipán

Szilvás frangipán

A GoodFood magazin desszert választékából való ez az igazi őszi sütemény, ami fantasztikusan fel tud dobni egy borongós hétvégét. A szilva pedig kétféle állaggal is jelen van: gyümölcs és lekvár formában. Feltétlenül ki fogjuk próbálni!
Csokoládéfondant

Csokoládéfondant

Hihetetlenül elegáns és finom desszert a GoodFood magazin válogatásából. Amennyire jól néz ki, annyira könnyű elkészíteni.
Zöldséges vöröslencseragu pirított kacsamellel

Zöldséges vöröslencseragu pirított kacsamellel

Béres Alexandra, a fitneszteremben és a konyhában is egyaránt otthonosan mozog. Most, a 3 éves GoodFood magazinnak készített egy szuper egészséges fogást.
Helló május, már úgy vártunk! (x)

Helló május, már úgy vártunk! (x)

Végre van rendes napsütés. Végre indokolt magunkon tartani a napszemüveget. Végre újra van értelme szódát tenni a borhoz és fagyit kérni desszertnek.
Kétéves a BBC GoodFood – a Világkonyha magazin (x)
2012. február 29-én jelent meg idehaza a világ legsikeresebb gasztronómiai lapja, a BBC GoodFood – a Világkonyha magazin.

Kétéves a BBC GoodFood – a Világkonyha magazin (x)

2012. február 29-én jelent meg idehaza a világ legsikeresebb gasztronómiai lapja, a BBC GoodFood – a Világkonyha magazin.