Pulykalakoma
A pulykahús nem száraz és nem unalmas, persze csak ha jól készítjük el. Adunk pár ötletet jövő hétre, iktassatok be legalább egy pulykás fogást a menübe!
Édesburgonya nachos
Gökler Kriszti receptje a szezon egyik nagy kedvencéből, édesburgonyából készült. Darált pulykahús teszi még laktatóbbá.
Sült pulykaszárny
A szárnyakból isteni finom ételeket lehet készíteni, nézzétek csak Pataky Péterék receptjét!
Pulykasonkás szendvics
Persze nem csak úgy egyszerűen, hanem ízletes guacamoléval felturbózva. Horvát Sára mutatja is, hogyan lesz a legfinomabb.
Mindent bele pulykasaláta
Csigó Zita receptjében a sült hús laktató salátába került.
Konfitált pulykacomb
Ha pulykacombról van szó, a konfitálás Horvát Sára kedvenc elkészítési módja. Ezen pedig egyáltalán nem lepődünk meg, az eredmény magáért beszél.
Zabpelyhes pulykafasírt
Gökler Kriszti egészséges fasírtreceptje tápláló zabból és darált pulykamellből készült.
Aszalt szilvás pulykarolád
Horvát Sára tolmácsolásában, borral, dióval, baconnel sütve, ősziesen.
Kolbászos-csemegeuborkás pulykatekercs
Zita tekercsreceptjében a csemegeuborka igazán pikánssá teszi az összhatást.
Spékelt pulykaszárny
Mert szárnyból sosem elég, ráadásul Pataky Péter különleges köretet is készített mellé.
Pulykamájkrém
Készítsük házilag, mint Csigó Zita, így biztosak lehetünk az összetevők listájában.