
Mindent bele pulykasaláta
Ez a laktató saláta szuper választás, ha maradt némi sült pulyka- vagy csirkemellfilé, de higgyétek el, olyan finom, hogy direkt ezért is nekiálltok majd húst sütni…
Hozzávalók
4-6 személyre- 40 dkg sült pulykamellfilé
- 20 dkg görög joghurt
- 10 dkg majonéz
- 2 evőkanál mustár
- só, őrölt fekete bors
- 1 db közepes méretű sárgarépa
- 20 dkg fejes káposzta
- 1 kis fej lila hagyma
- 4 szál újhagyma fehér része
- 2 keményre főtt tojás
- 2 savanykás zöld alma
- 1 csokor snidling
Elkészítés
A hideg pulykahúst apró kockákra vágjuk.
A joghurtot kikeverjük a majonézzel, a mustárral, sóval, valamint borssal. Hozzáforgatjuk a pulykahúst, a megtisztított, lereszelt répát, a felcsíkozott káposztát, a felaprított lila hagymát és újhagymát, a kis kockákra vágott tojásokat és almát. Végül a snidlinget is finomra aprítjuk, és a salátához keverjük.
Behűtve tálaljuk.