Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Mindent bele pulykasaláta

Így nem unalmas a natúr sült hús!
2019. március 13.

Ez a laktató saláta szuper választás, ha maradt némi sült pulyka- vagy csirkemellfilé, de higgyétek el, olyan finom, hogy direkt ezért is nekiálltok majd húst sütni…

Hozzávalók

4-6 személyre
  • 40 dkg sült pulykamellfilé
  • 20 dkg görög joghurt
  • 10 dkg majonéz
  • 2 evőkanál mustár
  • só, őrölt fekete bors
  • 1 db közepes méretű sárgarépa
  • 20 dkg fejes káposzta
  • 1 kis fej lila hagyma
  • 4 szál újhagyma fehér része
  • 2 keményre főtt tojás
  • 2 savanykás zöld alma
  • 1 csokor snidling

Elkészítés

 

A hideg pulykahúst apró kockákra vágjuk.

A joghurtot kikeverjük a majonézzel, a mustárral, sóval, valamint borssal. Hozzáforgatjuk a pulykahúst, a megtisztított, lereszelt répát, a felcsíkozott káposztát, a felaprított lila hagymát és újhagymát, a kis kockákra vágott tojásokat és almát. Végül a snidlinget is finomra aprítjuk, és a salátához keverjük.

Behűtve tálaljuk.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Fekete-erdő süti

Fekete-erdő süti

Egy kis csavarral, túrósan.
Gombás-káposztás sült tészta

Gombás-káposztás sült tészta

Maradék káposztából laktató főétel.
Túrós-gyümölcsrizses rétes

Túrós-gyümölcsrizses rétes

Desszert vagy második fogás is lehet ez az isteni rétes.

Napi ajánlatunk

Top videók

Epres-zabos pohárdesszert

Húsvét után pont egy ilyen könnyed desszertre van szükségünk!

Baconbe tekert fasírtok tepsis burgonyával

Hiába borongós az idő, a parázskrumpli már a nyarat idézi.

Emeletes tortilla

Vagy hívhatjuk akár pitének is… Laktató és gyors ebéd rohanós napokra.