Mint hal a vízben... Itt a nyár, jöhetnek a halas fogások!
2020. June 14.A jól megszokott heti receptválogatásunkba ezúttal könnyű, nyárias fogások kerültek. És mi a közös bennük? Hát persze, hogy a hal!
Paradicsomszószban párolt halfilé
Szezonban konzerv hámozott paradicsom helyett választhatunk friss, húsos paradicsomot is ehhez a recepthez.
Füstölt lazacba tekert spárga
Használjuk ki, amíg kapható spárga!
Halpogácsa édesköményes salátával
Ezt a halpogácsát nem lehet nem szeretni! A hozzá kínált salátát pedig kedvünkre variálhatjuk.
Tonhalas töltött paprika
Klasszikus recept egy kicsit másképp.
Lazac sültpaprika-krémmel
És még egy paprikás recept, az édeskés kápia remekül passzol az omlós lazachoz.
Egészben sült pisztráng
Parmezános nudlival körítve. Ezt azonnal megkóstolnánk!
Tőkehalfilé zöldfűszeres bulgurral
Igazán könnyű ebéd, amit a kapribogyó varázsol különlegessé.
Mediterrán paradicsomleves halas raviolival
Sok-sok zöldfűszerrel készült leves házilag gyúrt raviolival.
Szezámmagos halburger
Turbózzuk fel a burgerünket répasalátával!
Pisztráng lecsóágyon
Lehet egy recept még ennél is nyáriasabb?
Bundás harcsa
Ha vágyunk egy kis panírra…