Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Mint hal a vízben... Itt a nyár, jöhetnek a halas fogások!

2020. június 14.

A jól megszokott heti receptválogatásunkba ezúttal könnyű, nyárias fogások kerültek. És mi a közös bennük? Hát persze, hogy a hal! 

Paradicsomszószban párolt halfilé 

Szezonban konzerv hámozott paradicsom helyett választhatunk friss, húsos paradicsomot is ehhez a recepthez

Füstölt lazacba tekert spárga 

Használjuk ki, amíg kapható spárga

Halpogácsa édesköményes salátával 

Ezt a halpogácsát nem lehet nem szeretni! A hozzá kínált salátát pedig kedvünkre variálhatjuk. 

Tonhalas töltött paprika 

Klasszikus recept egy kicsit másképp

Lazac sültpaprika-krémmel 

És még egy paprikás recept, az édeskés kápia remekül passzol az omlós lazachoz. 

Egészben sült pisztráng 

Parmezános nudlival körítve. Ezt azonnal megkóstolnánk!

Tőkehalfilé zöldfűszeres bulgurral 

Igazán könnyű ebéd, amit a kapribogyó varázsol különlegessé. 

Mediterrán paradicsomleves halas raviolival 

Sok-sok zöldfűszerrel készült leves házilag gyúrt raviolival.

Szezámmagos halburger 

Turbózzuk fel a burgerünket répasalátával! 

Pisztráng lecsóágyon

Lehet egy recept még ennél is nyáriasabb?

Bundás harcsa 

Ha vágyunk egy kis panírra

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Egy szó, mint száz, együnk halat!

Egy szó, mint száz, együnk halat!

Horvát Sára nyári halak kalauza

Napi ajánlatunk

Top videók

Kókuszos tejberizs

Egyszerű, melengető desszert hűvös napokra.

Baconbe tekert burgonya őszi salátával

Fetás sütőtöksaláta dobja fel a sült burgonyát.

Füstölt sajtos krumplipüréfasírt

Maradék krumplipüré hasznosítására is tökéletes!