Mint hal a vízben... Itt a nyár, jöhetnek a halas fogások!
2020. June 14.A jól megszokott heti receptválogatásunkba ezúttal könnyű, nyárias fogások kerültek. És mi a közös bennük? Hát persze, hogy a hal!
Paradicsomszószban párolt halfilé
Szezonban konzerv hámozott paradicsom helyett választhatunk friss, húsos paradicsomot is ehhez a recepthez.

Füstölt lazacba tekert spárga
Használjuk ki, amíg kapható spárga!

Halpogácsa édesköményes salátával
Ezt a halpogácsát nem lehet nem szeretni! A hozzá kínált salátát pedig kedvünkre variálhatjuk.

Tonhalas töltött paprika
Klasszikus recept egy kicsit másképp.

Lazac sültpaprika-krémmel
És még egy paprikás recept, az édeskés kápia remekül passzol az omlós lazachoz.

Egészben sült pisztráng
Parmezános nudlival körítve. Ezt azonnal megkóstolnánk!

Tőkehalfilé zöldfűszeres bulgurral
Igazán könnyű ebéd, amit a kapribogyó varázsol különlegessé.

Mediterrán paradicsomleves halas raviolival
Sok-sok zöldfűszerrel készült leves házilag gyúrt raviolival.

Szezámmagos halburger
Turbózzuk fel a burgerünket répasalátával!

Pisztráng lecsóágyon
Lehet egy recept még ennél is nyáriasabb?

Bundás harcsa
Ha vágyunk egy kis panírra…
























