Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Gesztenyéből sosem elég! 8 szuper receptet mutatunk

2020. november 1.

Délelőtti cikkünkben már szó esett a gesztenyéről, de van még recept a tarsolyunkban! Ha ti sem tudtok betelni az ősz kincsével, készítsétek el az alábbi finomságok valamelyikét! 

Almás gesztenyekrémleves 

Izgalmas leves kakukkfüves fűszerezéssel. 

Sült csirke tejszínes gesztenyeraguval 

Ízetes ragu egészíti ki a húst, így biztosan nem lesz unalmas a sült csirke! 

Gesztenyés-diós pulykatekercs 

Ezzel a recepttel már karácsonyra is tervezhetünk. 

Birsalmás, gesztenyés, csirkés egytálétel 

A gesztenye és a birs harmonikus párost alkot. Főételekbe is bátran tegyük! 

Kelbimbós, gesztenyés, szalonnás lepény

Ugye, milyen izgalmasan hangzik? Igen, így is felhasználhatjuk a gesztenyét. 

Gesztenyés-gombás nyúlragu 

Különleges recept nyúlhússal készítve. 

Aszalt szilvával töltött csirkemell gesztenyés burgonyával 

A köretet is feldobhatjuk gesztenyével. 

Narancsos-gesztenyés tiramisu 

Klasszikus kedvenc egy kicsit másképp. A gesztenyét a desszertekbe is érdemes becsempészni. 

 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!