Zöldbabsaláta csirkemájjal, pácolt lilahagymával és ötperces lágytojással
Frissítő, saláta, melynek egy jókedvű, ráérősebb délelőttön lássunk neki.
Csészében gőzölt lecsós tojás
Ráérős reggeli. Krémes, tojásos lecsó. Friss kenyérrel az igazi.
Epres pohárdesszert
Könnyű, nyári desszert, ami gyorsan elkészül, mindenki szereti, és a belekerülő habcsók pedig különlegessé teszi.
Könnyű, elegáns málnadesszert, egyszerű alapanyagokból.
Friss málnás-tejfölös pohárdesszert
Könnyű, elegáns málnadesszert, egyszerű alapanyagokból.
Zöldsaláta
A világon a legelterjedtebb saláta öntet a franciák vinaigrette-je, számtalan módon lehet variálni, de az alap változat is tökéletesíti a zöldeket.
Spárgás tarhonya
Spárgás tarhonya. Friss tavaszi egytálétel, de köretnek is kiváló.
Tavaszi spárgapakora
Főzelékek finom kiegészítője, leginkább a sárgarépáé, de érdemes magában is elkészíteni, nem fog megmaradni.
Nizzai saláta lazaccal és főtt tojással
Könnyű, egészséges ebéd lazaccal, tojással és friss zöldsalátával.
Zöldfűszeres mini tojáslepény
Egy ráérősebb reggelen, ha picivel korábban kelünk, meglephetjük a családot ezzel a tojásos lepénnyel.
Fetával bolndított cukkinitócsni
A reszelt krumpliból készült tócsnit mindenki ismeri, ez a cukkiniből készült változat, egy kis fetával bolondítva szintén sokak kedvence lesz. Frissen is és langyosan, de még hidegen is finom.
A klasszikus lecsó zöldségek - a paradicsom és a paprika - mellé cukkini és padlizsán is kerül, és sütőben készül a tepsis lecsó.
Padlizsános tepsis lecsó
A klasszikus lecsó zöldségek - a paradicsom és a paprika - mellé cukkini és padlizsán is kerül, és sütőben készül a tepsis lecsó.
Tavaszi minestrone leves
Klasszikus minestrone, az olasz konyha egyik felejthetetlen levese. Ezúttal csigatésztával.
Tejfölös-sóskás töltött karalábé
A töltött karalábé és a sóska a tejfölös savanykás szószban igazi tavaszi, nyári étel.













