Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Zöldsaláta

Adásban volt: 2013. május 21.
A recepthez tartozó videó
A világon a legelterjedtebb saláta öntet a franciák vinaigrette-je, számtalan módon lehet variálni, de az alap változat is tökéletesíti a zöldeket.
2016. május 3.

Hozzávalók

2-4 adag
  • zöldsaláta
  • 2 ek fehérborecet
  • 1 ek citromlé
  • 1 ek mustár
  • 1,5 ek méz
  • 1 dl olívaolaj

  • bors

Elkészítés

Az ecetet elkeverjük a sóval, borssal, mézzel, citromlével. Hozzáadjuk a mustárt, majd lassan belecsorgatjuk az olívaolajat és simára keverjük.

5/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Mautner Zsófi

Mautner Zsófi receptje

Szerkesztőink kedvencei

Sült pisztráng

Sült pisztráng

A pisztráng a legfinomabb halak egyike. Pár karika citrom, némi fokhagyma, egy csokor kapor vagy bármilyen zöld fűszer, húsz perc alatt elkészül, és fantasztikus!
Mit együnk, hogy okosabbak legyünk? – 6 étel az éles észért

Mit együnk, hogy okosabbak legyünk? – 6 étel az éles észért

Az amerikai sztárműsorvezető, Oprah Winfrey magazinjában mindig találunk izgalmas cikkeket. Ezúttal olyan ételekről esik szó, amelyektől jobb lesz a memóriánk, a szóbeli készségeink, a térérzékelésünk és egyéb képességeink.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.