Egreses, kapros nyári káposztafőzelék
Igazi nyári, kicsit savanykás, édes, az egrestől gyümölcsösen könnyű káposztafőzelék, a forró napokra hidegen ajánljuk.
Csokoládéparfé málnával és pisztáciával
Házi csokoládéparfé. Az egyik legegyszerűbb módja a vendégek lenyűgözésének. Díszítsük pisztáciával és málnával, a nyár királynőjével.
Csípős paradicsomlekvár
Egzotikus, csípős, pikáns paradicsomlekvár. Készítsünk belőle többet, hogy egész télre elég legyen!
Tripán zöldborsós rizottó
A nyár egyik slágere! Itt a zöldborsóból semmi nem vész kárba, héjastul-mindenestől felhasználható ehhez a különleges rizottóhoz.
Hideg, paradicsomos gazpacho
Az egyik legjobb, ami paradicsommal nyáron történhet: a hideg gazpacho.
Hideg, azeri joghurtleves zöldfűszerekkel és csicseriborsóval
Gyors, hűsítő leves a forró nyári napokra.
Kovászos uborkás burgonyafőzelék
Tavaszi, nyári burgonyafőzelék, most kovászos uborkával!
Grillezett csirkemell céklamajonézzel
Egy forró nyári napon gyakran csak valami nagyon egy könnyű ebédre vágyunk, ez a sütőben sült csirkemell céklamajonézzel pontosan megfelel ennek az elvárásnak.
Almás krémes házilag
Az arany színűre, ropogósra sült vékony tésztalapok közé a tejszínes, vaníliás krémre karamellizált alma kerül. Az így elkészült almás krémes egyszerűen felejthetetlen.
Citromos, rétegezett burgonyasaláta (causa rellena)
Grill húsokhoz szuper saláta burgonyával, tonhallal, olajbogyóval a tetején.
Gyömbéres jeges tea
A gyömbér télen fűt, nyáron hűt. Egy forró napon érdemes kipróbálni a házilag készített jeges teát, amit a gyömbér tesz igazán hűsítővé.
Édes és fanyar egymásra találása egyetlen pitében: eper és rebarbara.
Epres-rebarbarás omlós pite
Édes és fanyar egymásra találása egyetlen pitében: eper és rebarbara.
Bazsalikomos-epres limonádé
Egy napsütéses napon nem vágyik az ember másra, mint egy jó pohár frissítő italra, ezek közül az epres limonádé bazsalikommal az egyik legjobb.













