Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Tavaszi minestrone leves

Tavaszi minestrone leves

Klasszikus minestrone, az olasz konyha egyik felejthetetlen levese. Ezúttal csigatésztával.
Epres vaj

Epres vaj

Unod már a sima vajas zsemlét reggelire? Keverj epret és mézet hozzá, és már kész is a croissant-hoz illő szuper kence.
Tejfölös-sóskás töltött karalábé

Tejfölös-sóskás töltött karalábé

A töltött karalábé és a sóska a tejfölös savanykás szószban igazi tavaszi, nyári étel.
Barackos panna cotta

Barackos panna cotta

Könnyen elkészíthető, gyümölcsös finomság az olasz konyhából. A barackot akár mangóval is helyettesíthetjük.
Parmezános húsgolyók

Parmezános húsgolyók

Marhahúsgolyók a szokásostól eltérő módon parmezánnal. Remekül illik a zöldborsós rizottóhoz.
Paradicsomos szárzeller háromszor
A paradicsomos szárzellert tálalhatjuk köretként, tésztára szósznak, de pirítósra kenve előételként is. Egy recept három tálalás.

Paradicsomos szárzeller háromszor

A paradicsomos szárzellert tálalhatjuk köretként, tésztára szósznak, de pirítósra kenve előételként is. Egy recept három tálalás.
Serpenyős karaj szilvás chutney-val

Serpenyős karaj szilvás chutney-val

Serpenyőben sült karajszeletek, natúr jázminrizzsel és szilvás chutney-val. Keleties, fűszeres ízvilágú főétel.
Aszalt gyümölcsös házi müzli

Aszalt gyümölcsös házi müzli

Egy tálka müzlivel elindított nap, egész biztosan jól sikerül, és ha ráadásul házilag készült, akkor még elismerésekre is számíthatunk.
Kefires céklakrémleves

Kefires céklakrémleves

Az egyik legegészségesebb zöldség, most kefirrel, levesben.
Amerikai citromkrémes szelet

Amerikai citromkrémes szelet

Friss, citromos sütemény. Igazi klasszikus, édes napokra, uzsonnára, mindig tökéletes.
165/177