Tavaszi minestrone leves
Klasszikus minestrone, az olasz konyha egyik felejthetetlen levese. Ezúttal csigatésztával.
Epres vaj
Unod már a sima vajas zsemlét reggelire? Keverj epret és mézet hozzá, és már kész is a croissant-hoz illő szuper kence.
Tejfölös-sóskás töltött karalábé
A töltött karalábé és a sóska a tejfölös savanykás szószban igazi tavaszi, nyári étel.
A gombóc és az eper csodálatos találkozása.
Eprrel töltött túrógombóc
A gombóc és az eper csodálatos találkozása.
Egyszerű és gazdag saláta reggelire Kulka Jánostól.
Tükörtojás rukolaágyon, sült baconnel
Egyszerű és gazdag saláta reggelire Kulka Jánostól.
Barackos panna cotta
Könnyen elkészíthető, gyümölcsös finomság az olasz konyhából. A barackot akár mangóval is helyettesíthetjük.
Parmezános húsgolyók
Marhahúsgolyók a szokásostól eltérő módon parmezánnal. Remekül illik a zöldborsós rizottóhoz.
A paradicsomos szárzellert tálalhatjuk köretként, tésztára szósznak, de pirítósra kenve előételként is. Egy recept három tálalás.
Paradicsomos szárzeller háromszor
A paradicsomos szárzellert tálalhatjuk köretként, tésztára szósznak, de pirítósra kenve előételként is. Egy recept három tálalás.
Serpenyős karaj szilvás chutney-val
Serpenyőben sült karajszeletek, natúr jázminrizzsel és szilvás chutney-val. Keleties, fűszeres ízvilágú főétel.
Aszalt gyümölcsös házi müzli
Egy tálka müzlivel elindított nap, egész biztosan jól sikerül, és ha ráadásul házilag készült, akkor még elismerésekre is számíthatunk.
Remek ízek és színek spenótból, áfonyából és kecskesajtból.
Kecskesajtos és aszalt áfonyás spenótsaláta
Remek ízek és színek spenótból, áfonyából és kecskesajtból.
Kefires céklakrémleves
Az egyik legegészségesebb zöldség, most kefirrel, levesben.
Amerikai citromkrémes szelet
Friss, citromos sütemény. Igazi klasszikus, édes napokra, uzsonnára, mindig tökéletes.













