Bár a csigatésztát legtöbben csak a húslevesben tudják elképzelni, de mindenképpen érdemes kipróbálni ezzel a fűszeres, vörösboros marharaguval. Megéri!
Parmezános húsgolyók
Adásban volt: 2013. June 25.
A recepthez tartozó videó
![](https://izeselet.hu/wp-content/themes/izeselet/frames/video-recipe-logo.png)
Marhahúsgolyók a szokásostól eltérő módon parmezánnal. Remekül illik a zöldborsós rizottóhoz.
2016. March 15.
Hozzávalók
4 főre- 25 dkg darált marhahús
- egy kevés olívaolaj
- 1 csokor petrezselyem
- parmezán
Elkészítés
A darált marhahúshoz adunk egy evőkanálnyi olívaolajat, sózzuk, borsozzuk. Belekeverünk egy maréknyi reszelt parmezánt. Kis gombócokat formázunk, amiket egy kevés olívaoljaban kisütünk. A megsült húsgolyókat az elkészült rizottó tetejére tálaljuk.
Megosztom barátaimmal
![Mautner Zsófi Mautner Zsófi](https://izeselet.hu/wp-content/uploads/2024/02/BarsonyBenceRTLretusmzs3-1-150x150-1.jpg)