Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Parmezános húsgolyók

Adásban volt: 2013. június 25.
A recepthez tartozó videó
Marhahúsgolyók a szokásostól eltérő módon parmezánnal. Remekül illik a zöldborsós rizottóhoz.
2016. március 15.

Hozzávalók

4 főre
  • 25 dkg darált marhahús
  • egy kevés olívaolaj
  • 1 csokor petrezselyem
  • parmezán

Elkészítés

A darált marhahúshoz adunk egy evőkanálnyi olívaolajat, sózzuk, borsozzuk. Belekeverünk egy maréknyi reszelt parmezánt. Kis gombócokat formázunk, amiket egy kevés olívaoljaban kisütünk. A  megsült húsgolyókat az elkészült rizottó tetejére tálaljuk.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Mautner Zsófi

Mautner Zsófi receptje

Szerkesztőink kedvencei

Tripán zöldborsós rizottó

Tripán zöldborsós rizottó

A nyár egyik slágere! Itt a zöldborsóból semmi nem vész kárba, héjastul-mindenestől felhasználható ehhez a különleges rizottóhoz.
Sütőben sült csirkefasírt

Sütőben sült csirkefasírt

Egyszerű csirkefasírt fűszerekkel, szotyiba hempergetve. 15 perc alatt megsül. Mit együnk hozzá? Friss salátát, vagy a sütőben mellette sült krumplit?
Kelbimbófőzelék pirított hagymás fasírttal

Kelbimbófőzelék pirított hagymás fasírttal

Igazi őszi-téli hangulatú kelbimbófőzelék, természetesen lisztes rántás nélkül. Petrezselyemtől illatozó húspogácsával, pedig a tökéletes párost alkotnak.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.