Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Epres vaj

Adásban volt: 2013. május 14.
A recepthez tartozó videó
Unod már a sima vajas zsemlét reggelire? Keverj epret és mézet hozzá, és már kész is a croissant-hoz illő szuper kence.
2016. március 30.

Hozzávalók

  • 10 dkg puha vaj
  • 10 dkg eper megtisztítva, lecsumázva
  • méz

Elkészítés

Az epret a mézzel pürésítjük, majd lassan a puha vajba keverjük, behűtjük.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal
Mautner Zsófi

Mautner Zsófi receptje

Szerkesztőink kedvencei

Marcipános croissant epres vajjal

Egy friss, házi croissant-nal induló a napon, biztosan mindenki jókedvű lesz.
Epres és csokis profiterol

Epres és csokis profiterol

A tiramisu mellett a legismertebb olasz édesség. Égetett tésztából készült fánkocska vanília fagyival töltve, csoki vagy eper szósszal leöntve.
Fűszervaj háromféleképpen

Fűszervaj háromféleképpen

A különböző fűszerekkel ízesített vajak, csodálatos kiegészítői lehetnek sült húsoknak, amik grillen is sülhetnek, de önmagukban is finomak pirítósra kenve.
Epres cheesecake csatos üvegben (sütés nélkül)

Epres cheesecake csatos üvegben (sütés nélkül)

Fantasztikus rétegek találkoznak ebben az epres édességben, ráadásul csak szépen egymásra rakosgatjuk és már kész is a desszertünk – ezúttal sütés nélkül.

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?