Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Vegetáriánus, fűszeres sült rizs

Vegetáriánus, fűszeres sült rizs

Fűszerek és némi zöldség dobja föl a főtt rizst. De még hogy!
Elzászi petrezselymes sajtsaláta

Elzászi petrezselymes sajtsaláta

E mellé a tartalmas sajtsaláta mellé, ami főtt, füstölt tarjával, csemege uborkával, egy kevés hagymával, sok petrezselyemmel és egy pikáns öntettel készül, nem is kell más, csak egy jó társaság.
Az eredeti francia Crépe Suzette

Az eredeti francia Crépe Suzette

Az eredeti francia Crépe Suzette, karamellás, vajas, narancsszirupban.
A köret: kelkáposztás krumplipüré

A köret: kelkáposztás krumplipüré

A pirított kelkáposztával készült krumplipüré tökéletes kísérője lehet például egy jó disznótorosnak, de bármilyen sültnek. De vegetáriánusoknak is ajánljuk!
Keleties, gyömbéres, uborkás sertésszűz tojásos rizzsel

Keleties, gyömbéres, uborkás sertésszűz tojásos rizzsel

A Távol-keletet idézi a gyömbér és az uborka ízvilágával kombinálva a sertésszűz, ami így új életre kelhet a magyar háztartásokban.
Grillezett halloumi sajt cékla chutney-val

Grillezett halloumi sajt cékla chutney-val

Cékla, menta, bazsalikom, zeller, mazsola, kapribogyó egy tálban és még grillezett sajt is jön rá!
Porosz húsgombóc tejszínes mártással

Porosz húsgombóc tejszínes mártással

A Königsbergben született híres filózófusnak, Immanuel Kantnak állítólag ez volt a kedvenc étele. És, ha egy filózófusnak bejött, nekünk is érdemes kipróbálnunk!
Villámgyors panna cotta, túróval és áfonyával

Villámgyors panna cotta, túróval és áfonyával

Pillanatok alatt elkészíthető desszert, amit akár érdemes előre megcsináli, és a krémes túró a hozzá kínált gyümölcsökkel, tökéletes kezdete lehet egy napnak vagy befejezése akár egy ebédnek.
Mexikói zöldfűszeres rizs tőkehallal

Mexikói zöldfűszeres rizs tőkehallal

Eredeti néven: arroz verde. Üde, fűszeres, zöld rizs Mexikóból.
Zöldborsópesztós penne pirított sonkával

Zöldborsópesztós penne pirított sonkával

A zöldborsóból bazsalikommal, petrezselyemmel, mandulával, parmezánnal és olívaolajjal készülő pesztó teszi különlegessé ezt a könnyen és gyorsan elkészíthető tésztát.
Citromos csirkebecsinált leves

Citromos csirkebecsinált leves

Kókusztejjel, korianderrel és citrommal készül ez az ázsiai ihletésű tavaszi csirkebecsináltleves, amit legalább annyira szeretni fog mindenki, mint a klasszikus változatot.
Lebbencstészta

Lebbencstészta "Puttanesca"

Tésztás egytálétel. Gyors, finom, olasz.
Fűszeres bárányfasírt merguez módra

Fűszeres bárányfasírt merguez módra

Ha nagy vendégségre készülünk, de már mindenki unja a "sima" fasírtot, készítsük el ezt a fűszeres húsgombócot!
166/177