Súfnudli
Sváb étel a sufnudli. Ehetjük édesen (mák, dió, lekvár) és sósan is; köretként, salátába, de "csakúgy" magában is finom.
Borjú hegyes fartő tormás krémmártással, pirított súfnudlival
Lassan készül, mint minden vasárnapi ebéd, de ha egyszer kipróbáltuk, nem fogunk szabadulni tőle.
Ropogós kacsamell röstivel
Klasszikus, ropogósra sült kacsamell, a hozzá leginkább passzoló röstivel.
Harira – marokkói paradicsomleves
Ha már unjuk a szokásos hétvégi ebédeket, dobjuk fel ezzel a fűszeres marokkói paradicsomlevessel.
Sült harcsafilé
Natúr, sült harcsafilé. Mentás-paradicsomos burgonyával próbáld ki!
Mentás-paradicsomos burgonya harcsafilével
Ilyet még nem ettél, az biztos! Mentás, csípős, paradicsomos burgonya. A legjobb, ha sült harcsafilével párosítod!
Sült lazac
Natúr sült lazac. Bármilyen körettel tökéletes ebéd vagy vacsora.
Grillezett tarja chimichurri szósszal
A grillszezonnak vége ugyan, de a sült húsos baráti összejövetelekről nem kell lemondanunk. A fűszerek íze összeér, a húst néhány percig sütjük és kész. Grillezett tarja.
Fűszeres sárgarépadzsem
Könnyű, egzotikus lekvár, a sárgarépa szerelmeseinek.
Konfitált fokhagyma
Konfitált, azaz sokáig elálló fokhagymát készíthetünk evvel az eljárással. A fűszerek, melyekkel tároljuk, átjárják a hagymát.
Vegán „paprikás krumpli”
Sütőtökös paprikás krumpli sárgarépával, lencsével és sok fűszerrel. Nem csak vegánoknak!
Kaviáros blini
Jellegzetes orosz étel. Mini palacsinták tejföllel, főtt tojással és kaviárral, akár ünnepi alkalmakra is.
Grillezett tarja, sóban sült krumplival
Grillezett tarja. Ebben a szezonban próbáljuk ki a verhetetlen sóban sült burgonyával!













