Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Natúr, sült harcsafilé. Mentás-paradicsomos burgonyával próbáld ki!

Sült harcsafilé

Adásban volt: 2013. July 8.
Natúr, sült harcsafilé. Mentás-paradicsomos burgonyával próbáld ki!
2015. October 16.

Hozzávalók

  • 2x 15dkg harcsafilé

  • bors
  • olívaolaj

Elkészítés

A harcsa szeleteket sózzuk, borsozzuk és egy kevés olívaolajjal meglocsoljuk. 170 C fokon sütőben kb. 10-15 percig sütjük.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Mentás-paradicsomos burgonya harcsafilével

Mentás-paradicsomos burgonya harcsafilével

Ilyet még nem ettél, az biztos! Mentás, csípős, paradicsomos burgonya. A legjobb, ha sült harcsafilével párosítod!

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!