Pisztáciás, kecskesajtos ravioli kápiás szószban
Friss, házi olasz tészta, amit a saját konyhánkban el is tudunk készíteni. Kápia paprikával és tejszínnel. Egy kis olasz zenével a háttérben könnyebben megy minden. Bálint Ádám receptje.
Ropogós kacsamell
A tökéletes, sült kacsamell titkos receptje.
Waldorf saláta
A világ egyik leghíresebb salátája a Waldorf, ami dió, alma és zeller vitamindús keveréke, amit könnyű majonéz von be. Vendégvárónak, előételnek is kiváló, de tökéletes körete húsoknak. Mi füstölt borjúnyelv mellé ajánljuk.
Finn lazacleves
Lazac a levesbe? Igen! Finn lazacleves, friss kaporral és tejszínnel.
Körtés, mandulakrémes pite
Igazi őszi finomság, az ősz egyik legfinomabb gyümölcsével. Korán sötétedős, hűvös estékre.
Csicsókahumusz
A csicsóka kicsit édeskés íze a fokhagymával, citrommal bolondítva, és olívaolajjal keverve, bármelyik ősz reggel vagy téli este sztárja lehet, ropogós bagettre halmozva vagy zöldségmártogatósként. Ha jönnek vendégek, ha nem.
Céklás humusz
A sokoldalú újságíró, fordító, szinkrondramaturg és műsorvezető Steiner Kristóf, az utóbbi időben vegán életmódjával is kivívta a közönség érdeklődését. A húsmentes receptjeinek nagy lökést adhatott, hogy Kristóf évek óta Izraelben él, ahol ennek jóval nagyobb a kultúrája, mint nálunk. Most egy friss, céklás kence receptjét osztja meg velünk, amit, ha van turmixgépünk 3 perc alatt el tudunk készíteni.
Fokhagymás, szezámmagos sült gombaragu, polentával
Finom egytálétel. Polenta gombaraguval.
Zabpelyhes-banános kenyér aszalt gyümölcsökkel
Mindent bele egy tálba, egy kicsit a sütőbe és máris kész az csodás nyári, reggeli kenyér. Ha későn kelők vagyunk süssük meg előző nap vagy együk uzsonnára.

Körtés, csokoládés rétes
Csokoládés, gyümölcsös rétes. Mindenkinek ki kell próbálnia!
Fejes saláta uborka öntettel
Kedvencünk a fokhagymás uborkasaláta keresztezése a nagy klasszikussal, a fejes salátával.
Kapros tintahal saláta uborkával és zellerrel
Frissítő nyári saláta, a változatosság kedvéért tintahallal.
Sárgabarackos, málnás, diós piskóta
A megunhatatlan piskóta most barackos-málnás variációban.













