A paradicsomos szárzellert tálalhatjuk köretként, tésztára szósznak, de pirítósra kenve előételként is. Egy recept három tálalás.
Paradicsomos szárzeller háromszor
A paradicsomos szárzellert tálalhatjuk köretként, tésztára szósznak, de pirítósra kenve előételként is. Egy recept három tálalás.
Serpenyős karaj szilvás chutney-val
Serpenyőben sült karajszeletek, natúr jázminrizzsel és szilvás chutney-val. Keleties, fűszeres ízvilágú főétel.
Aszalt gyümölcsös házi müzli
Egy tálka müzlivel elindított nap, egész biztosan jól sikerül, és ha ráadásul házilag készült, akkor még elismerésekre is számíthatunk.
Remek ízek és színek spenótból, áfonyából és kecskesajtból.
Kecskesajtos és aszalt áfonyás spenótsaláta
Remek ízek és színek spenótból, áfonyából és kecskesajtból.
Kefires céklakrémleves
Az egyik legegészségesebb zöldség, most kefirrel, levesben.
Amerikai citromkrémes szelet
Friss, citromos sütemény. Igazi klasszikus, édes napokra, uzsonnára, mindig tökéletes.
Vegetáriánus, fűszeres sült rizs
Fűszerek és némi zöldség dobja föl a főtt rizst. De még hogy!
Elzászi petrezselymes sajtsaláta
E mellé a tartalmas sajtsaláta mellé, ami főtt, füstölt tarjával, csemege uborkával, egy kevés hagymával, sok petrezselyemmel és egy pikáns öntettel készül, nem is kell más, csak egy jó társaság.
Az eredeti francia Crépe Suzette
Az eredeti francia Crépe Suzette, karamellás, vajas, narancsszirupban.
A köret: kelkáposztás krumplipüré
A pirított kelkáposztával készült krumplipüré tökéletes kísérője lehet például egy jó disznótorosnak, de bármilyen sültnek. De vegetáriánusoknak is ajánljuk!
Keleties, gyömbéres, uborkás sertésszűz tojásos rizzsel
A Távol-keletet idézi a gyömbér és az uborka ízvilágával kombinálva a sertésszűz, ami így új életre kelhet a magyar háztartásokban.
Grillezett halloumi sajt cékla chutney-val
Cékla, menta, bazsalikom, zeller, mazsola, kapribogyó egy tálban és még grillezett sajt is jön rá!
Porosz húsgombóc tejszínes mártással
A Königsbergben született híres filózófusnak, Immanuel Kantnak állítólag ez volt a kedvenc étele. És, ha egy filózófusnak bejött, nekünk is érdemes kipróbálnunk!













