Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Spárgás tarhonya

Spárgás tarhonya

Spárgás tarhonya. Friss tavaszi egytálétel, de köretnek is kiváló.
Tavaszi spárgapakora

Tavaszi spárgapakora

Főzelékek finom kiegészítője, leginkább a sárgarépáé, de érdemes magában is elkészíteni, nem fog megmaradni.
Nizzai saláta lazaccal és főtt tojással

Nizzai saláta lazaccal és főtt tojással

Könnyű, egészséges ebéd lazaccal, tojással és friss zöldsalátával.
Zöldfűszeres mini tojáslepény

Zöldfűszeres mini tojáslepény

Egy ráérősebb reggelen, ha picivel korábban kelünk, meglephetjük a családot ezzel a tojásos lepénnyel.
Fetával bolndított cukkinitócsni

Fetával bolndított cukkinitócsni

A reszelt krumpliból készült tócsnit mindenki ismeri, ez a cukkiniből készült változat, egy kis fetával bolondítva szintén sokak kedvence lesz. Frissen is és langyosan, de még hidegen is finom.
Padlizsános tepsis lecsó
A klasszikus lecsó zöldségek - a paradicsom és a paprika - mellé cukkini és padlizsán is kerül, és sütőben készül a tepsis lecsó.

Padlizsános tepsis lecsó

A klasszikus lecsó zöldségek - a paradicsom és a paprika - mellé cukkini és padlizsán is kerül, és sütőben készül a tepsis lecsó.
Tavaszi minestrone leves

Tavaszi minestrone leves

Klasszikus minestrone, az olasz konyha egyik felejthetetlen levese. Ezúttal csigatésztával.
Epres vaj

Epres vaj

Unod már a sima vajas zsemlét reggelire? Keverj epret és mézet hozzá, és már kész is a croissant-hoz illő szuper kence.
Tejfölös-sóskás töltött karalábé

Tejfölös-sóskás töltött karalábé

A töltött karalábé és a sóska a tejfölös savanykás szószban igazi tavaszi, nyári étel.
Barackos panna cotta

Barackos panna cotta

Könnyen elkészíthető, gyümölcsös finomság az olasz konyhából. A barackot akár mangóval is helyettesíthetjük.
Parmezános húsgolyók

Parmezános húsgolyók

Marhahúsgolyók a szokásostól eltérő módon parmezánnal. Remekül illik a zöldborsós rizottóhoz.
161/173