Spárgás tarhonya
Spárgás tarhonya. Friss tavaszi egytálétel, de köretnek is kiváló.
Tavaszi spárgapakora
Főzelékek finom kiegészítője, leginkább a sárgarépáé, de érdemes magában is elkészíteni, nem fog megmaradni.
Nizzai saláta lazaccal és főtt tojással
Könnyű, egészséges ebéd lazaccal, tojással és friss zöldsalátával.
Zöldfűszeres mini tojáslepény
Egy ráérősebb reggelen, ha picivel korábban kelünk, meglephetjük a családot ezzel a tojásos lepénnyel.
Fetával bolndított cukkinitócsni
A reszelt krumpliból készült tócsnit mindenki ismeri, ez a cukkiniből készült változat, egy kis fetával bolondítva szintén sokak kedvence lesz. Frissen is és langyosan, de még hidegen is finom.
A klasszikus lecsó zöldségek - a paradicsom és a paprika - mellé cukkini és padlizsán is kerül, és sütőben készül a tepsis lecsó.
Padlizsános tepsis lecsó
A klasszikus lecsó zöldségek - a paradicsom és a paprika - mellé cukkini és padlizsán is kerül, és sütőben készül a tepsis lecsó.
Tavaszi minestrone leves
Klasszikus minestrone, az olasz konyha egyik felejthetetlen levese. Ezúttal csigatésztával.
Epres vaj
Unod már a sima vajas zsemlét reggelire? Keverj epret és mézet hozzá, és már kész is a croissant-hoz illő szuper kence.
Tejfölös-sóskás töltött karalábé
A töltött karalábé és a sóska a tejfölös savanykás szószban igazi tavaszi, nyári étel.
A gombóc és az eper csodálatos találkozása.
Eprrel töltött túrógombóc
A gombóc és az eper csodálatos találkozása.
Egyszerű és gazdag saláta reggelire Kulka Jánostól.
Tükörtojás rukolaágyon, sült baconnel
Egyszerű és gazdag saláta reggelire Kulka Jánostól.
Barackos panna cotta
Könnyen elkészíthető, gyümölcsös finomság az olasz konyhából. A barackot akár mangóval is helyettesíthetjük.
Parmezános húsgolyók
Marhahúsgolyók a szokásostól eltérő módon parmezánnal. Remekül illik a zöldborsós rizottóhoz.













