
Sültpaprika-krémes tészta
Próbáltad már sütve a paprikát?

Fehérbabos-quinoás chili sin carne
Tartós alapanyagokból is készíthetünk finom és tápláló fogásokat.

Vegán lasagne
Annak sem kell lemondania a lasagne élményéről, aki nem fogyaszt húst.

Brokkolipürével töltött padlizsán
Könnyű és ízletes, főételként vagy köretként is fogyaszthatjuk.

Egészben sült joghurtos karfiol
Legyen idén valami különleges is a karácsonyi menüben!

Karfiol „bolognai”
Húsmentesen is összedobhatsz egy isteni „bolognai” szószt.

Rakott brokkoli tofuval
Hús nélkül is készíthetünk mennyei rakott ételeket.

Zöldalmás karalábé-krémleves kapros olajcseppekkel – Ambrus Éva, Manómenü blog
Vendégblogger sorozat, 7. rész

Ropogós polentakockák
Szuper snack csipsz helyett…

Grillsajtos hamburger
Ki ne szeretné a grillezett sajtot? Ráadásul egy finom hamburgerbe pakolva?

Chili sin carne
Nincs is jobb egy kellemesen melengető, fűszerekben gazdag fogásnál ebben a „télies” tavaszi időben...

Lilahagyma-virágok
Ez a hónap a hagymákról (is) szól, próbáljatok ki bátran új recepteket!

Karfiolsteak
Ne csak a szokványos módokon készítsük el a karfiolt!













