A gombóc és az eper csodálatos találkozása.
Eprrel töltött túrógombóc
A gombóc és az eper csodálatos találkozása.
Egyszerű és gazdag saláta reggelire Kulka Jánostól.
Tükörtojás rukolaágyon, sült baconnel
Egyszerű és gazdag saláta reggelire Kulka Jánostól.
Barackos panna cotta
Könnyen elkészíthető, gyümölcsös finomság az olasz konyhából. A barackot akár mangóval is helyettesíthetjük.
Serpenyős karaj szilvás chutney-val
Serpenyőben sült karajszeletek, natúr jázminrizzsel és szilvás chutney-val. Keleties, fűszeres ízvilágú főétel.
Kefires céklakrémleves
Az egyik legegészségesebb zöldség, most kefirrel, levesben.
Amerikai citromkrémes szelet
Friss, citromos sütemény. Igazi klasszikus, édes napokra, uzsonnára, mindig tökéletes.
Grillezett halloumi sajt cékla chutney-val
Cékla, menta, bazsalikom, zeller, mazsola, kapribogyó egy tálban és még grillezett sajt is jön rá!
Porosz húsgombóc tejszínes mártással
A Königsbergben született híres filózófusnak, Immanuel Kantnak állítólag ez volt a kedvenc étele. És, ha egy filózófusnak bejött, nekünk is érdemes kipróbálnunk!
Villámgyors panna cotta, túróval és áfonyával
Pillanatok alatt elkészíthető desszert, amit akár érdemes előre megcsináli, és a krémes túró a hozzá kínált gyümölcsökkel, tökéletes kezdete lehet egy napnak vagy befejezése akár egy ebédnek.
Zöldborsópesztós penne pirított sonkával
A zöldborsóból bazsalikommal, petrezselyemmel, mandulával, parmezánnal és olívaolajjal készülő pesztó teszi különlegessé ezt a könnyen és gyorsan elkészíthető tésztát.
Citromos csirkebecsinált leves
Kókusztejjel, korianderrel és citrommal készül ez az ázsiai ihletésű tavaszi csirkebecsináltleves, amit legalább annyira szeretni fog mindenki, mint a klasszikus változatot.
Lebbencstészta "Puttanesca"
Tésztás egytálétel. Gyors, finom, olasz.
Fűszeres bárányfasírt merguez módra
Ha nagy vendégségre készülünk, de már mindenki unja a "sima" fasírtot, készítsük el ezt a fűszeres húsgombócot!













