Íme 21 grillre vele kaja, amelyeket érdemes kipróbálni
Grillezni szinte bármilyen élelmiszert lehet – zöldséget, húsokat, sőt, gyümölcsöket is. Most hívjuk elő kalandosabb énünket, vegyük elő a grillserpenyőnket (vagy menjünk ki a kertbe a grilhez) és kísérletezzünk. Mutatjuk, miket érdemes kipróbálni:
1.egyensúlytészta: az alapsütemény grillezve izgalmasabb, fogyasszuk lekvárral, gyümölcsökkel
2.olívabogyó: köretnek, nasinak
3.articsóka: csurgassuk meg citromlével
4.római saláta: cézár öntettel tálaljuk
5.eper: kedvenc nyári gyümölcsünket is bátran grillezzük
6.brie sajt: mézzel és rozmaringgal dobjuk fel
7.kukorica: jól megfűszerezve
8.quesadilla: sajttal és grillzöldségekkel töltve
9.őszibarack: néhány gombóc fagylalttal
10.pizza: ha nincs otthon kemence
11.görögdinnye: lime-mal és korianderrel
12.kínai kel: citromos dressinggel
13.édesburgonya: steak mellé köretnek
14.cukkini: fokhagymásan, citromosan
15.diófélék: rocky road brownie-ba ideálisak
16.ananász: a barnacukor és a fahéj még jobban megédesítik
17.karfiol: chipotle-val ízesítsük egy kis mexikói ízélményért
18.banán: csalónapon csokival megcsurgatva
19.avokádó: figyeljünk a vágásra
20.tofu: a Távol-Keleti kedvenc
21.fánk: édesszájúaknak
forrás: onelittleproject.com