Gomba, gomba és még egy kis gomba: gombaételek következnek!
2020. September 27.A gomba annyi különböző módon elkészíthető, hogy szinte mindenki megtalálja köztük a számára szimpatikusat. Ha terveztek jövő hétre gombás ebédet, nézzétek át receptválogatásunkat!
Vargányás penne
Kezdjünk egy klasszikus tésztaétellel!
Gombaragu polentával
A fűszeres gombaragu szuper párost alkot a krémes polentával.
Töltött gomba caprese
Kedvenc olasz salátánkat (vagy előételnek is nevezhetjük) töltsük gombafejekbe!
Zsályás-gombás rizottó
A krémes rizottó egyik legjobb feltétje a gomba. Mondjuk zsályával fűszerezve!
Gombás-spenótos óriás kagylótészta
Töltsük meg a kagylótésztát! A spenót és a gomba együtt pont jó lesz bele.
Stroganoff módra készült csirke
Azaz sok-sok gombával, tejfölös mártásban. Szaftos és laktató!
Angol reggeli
A tradicionális angol reggeli elképzelhetetlen sült/pirított gomba nélkül!
Sonkás-pesztós töltött gombafejek
A töltött gombafej „műfaja” kimeríthetetlen. Zöld pesztóval is nagyon finom.