Gomba, gomba és még egy kis gomba: gombaételek következnek!
2020. September 27.A gomba annyi különböző módon elkészíthető, hogy szinte mindenki megtalálja köztük a számára szimpatikusat. Ha terveztek jövő hétre gombás ebédet, nézzétek át receptválogatásunkat!
Vargányás penne
Kezdjünk egy klasszikus tésztaétellel!

Gombaragu polentával
A fűszeres gombaragu szuper párost alkot a krémes polentával.

Töltött gomba caprese
Kedvenc olasz salátánkat (vagy előételnek is nevezhetjük) töltsük gombafejekbe!

Zsályás-gombás rizottó
A krémes rizottó egyik legjobb feltétje a gomba. Mondjuk zsályával fűszerezve!

Gombás-spenótos óriás kagylótészta
Töltsük meg a kagylótésztát! A spenót és a gomba együtt pont jó lesz bele.

Stroganoff módra készült csirke
Azaz sok-sok gombával, tejfölös mártásban. Szaftos és laktató!

Angol reggeli
A tradicionális angol reggeli elképzelhetetlen sült/pirított gomba nélkül!

Sonkás-pesztós töltött gombafejek
A töltött gombafej “műfaja” kimeríthetetlen. Zöld pesztóval is nagyon finom.


























