Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Joghurtos minipalacsinta (oladuski)
Tej helyett joghurttal készül, ez a hagyományosan reggelire fogyasztott orosz minipalacsinta, ami lekvárral is finom, de mézes …

Joghurtos minipalacsinta (oladuski)

Tej helyett joghurttal készül, ez a hagyományosan reggelire fogyasztott orosz minipalacsinta, ami lekvárral is finom, de mézes tejföllel még jobb.
Olasz mandulatorta

Olasz mandulatorta

Bármilyen alkalomra elkészíthetjük ezt a tökéletes, gluténmentes, olasz mandulatortát!
Fűszeres, burgonyás-karfiolos indiai egytálétel (Aloo gobi)

Fűszeres, burgonyás-karfiolos indiai egytálétel (Aloo gobi)

Igazi indiai egytálétel, melyet nagyon hamar elkészíthetünk, feltéve, ha minden van hozzá: kurkuma, koriander, cayenne bors, garam masala, gyömbér, kömény...
Narancsos sütőtökkrémleves

Narancsos sütőtökkrémleves

A klasszikus sütőtökkrémleves extrákkal felturbózott változata. A narancs, a kakukkfű, a szerecsendió teszi különlegessé ezt a közkedvelt levest.
Teljes kiőrlésű spagetti diós spenótpesztóval

Teljes kiőrlésű spagetti diós spenótpesztóval

Spagetti spenótpesztóval, tökéletes tésztaétel önmagában is, de ha egy szelet sült lazaccal kínáljuk, úgy egy izgalmas, különleges fogás.
Fűszeres-balzsamecetes csirkemáj ropogós hagymával

Fűszeres-balzsamecetes csirkemáj ropogós hagymával

Fűszeres-pikáns csirkemájjal töltött tortilla. Néhány perc alatt elkészíthetjük, igazán egyszerű.
Quinoa saláta sült karfiollal, grillezett csirkemell

Quinoa saláta sült karfiollal, grillezett csirkemell

Egészséges és diétás saláta csirkével és karfiollal.
Súfnudli

Súfnudli

Sváb étel a sufnudli. Ehetjük édesen (mák, dió, lekvár) és sósan is; köretként, salátába, de "csakúgy" magában is finom.
Borjú hegyes fartő tormás krémmártással, pirított súfnudlival

Borjú hegyes fartő tormás krémmártással, pirított súfnudlival

Lassan készül, mint minden vasárnapi ebéd, de ha egyszer kipróbáltuk, nem fogunk szabadulni tőle.
Ropogós kacsamell röstivel

Ropogós kacsamell röstivel

Klasszikus, ropogósra sült kacsamell, a hozzá leginkább passzoló röstivel.
Harira – marokkói paradicsomleves

Harira – marokkói paradicsomleves

Ha már unjuk a szokásos hétvégi ebédeket, dobjuk fel ezzel a fűszeres marokkói paradicsomlevessel.
Sült harcsafilé

Sült harcsafilé

Natúr, sült harcsafilé. Mentás-paradicsomos burgonyával próbáld ki!
173/177