Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Lassan sült, fűszeres báránycomb
A lassan sült, fokhagymával tűzdelt, fűszeres báránycomb, valódi ünnepi fogás, amit érdemes kipróbálni.

Lassan sült, fűszeres báránycomb

A lassan sült, fokhagymával tűzdelt, fűszeres báránycomb, valódi ünnepi fogás, amit érdemes kipróbálni.
Halászlé

Halászlé

A klasszikus magyar halászlé télen-nyáron készíthető, de a karácsonyi asztalról biztosan nem hiányozhat.
Vaníliás, sült, friss és aszalt sárgabarack pisztáciával és mascarponéval

Vaníliás, sült, friss és aszalt sárgabarack pisztáciával és mascarponéval

A vaníliás szirupban sült sárgabarack és a vaníliás mascarpone találkozás egy desszertben, amiben még a pisztácia is roppan, minden nyári napot aranylóvá tesz.
1...175176177
177/177