Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Mentás-paradicsomos burgonya harcsafilével

Mentás-paradicsomos burgonya harcsafilével

Ilyet még nem ettél, az biztos! Mentás, csípős, paradicsomos burgonya. A legjobb, ha sült harcsafilével párosítod!
Sült lazac

Sült lazac

Natúr sült lazac. Bármilyen körettel tökéletes ebéd vagy vacsora.
Grillezett tarja chimichurri szósszal

Grillezett tarja chimichurri szósszal

A grillszezonnak vége ugyan, de a sült húsos baráti összejövetelekről nem kell lemondanunk. A fűszerek íze összeér, a húst néhány percig sütjük és kész. Grillezett tarja.
Fűszeres sárgarépadzsem

Fűszeres sárgarépadzsem

Könnyű, egzotikus lekvár, a sárgarépa szerelmeseinek.
Konfitált fokhagyma

Konfitált fokhagyma

Konfitált, azaz sokáig elálló fokhagymát készíthetünk evvel az eljárással. A fűszerek, melyekkel tároljuk, átjárják a hagymát.
Vegán „paprikás krumpli”

Vegán „paprikás krumpli”

Sütőtökös paprikás krumpli sárgarépával, lencsével és sok fűszerrel. Nem csak vegánoknak!
Kaviáros blini

Kaviáros blini

Jellegzetes orosz étel. Mini palacsinták tejföllel, főtt tojással és kaviárral, akár ünnepi alkalmakra is.
Grillezett tarja, sóban sült krumplival

Grillezett tarja, sóban sült krumplival

Grillezett tarja. Ebben a szezonban próbáljuk ki a verhetetlen sóban sült burgonyával!
Csirke Stroganoff hagymás salsával

Csirke Stroganoff hagymás salsával

Csirke gombás, tejfölös mártásban rizzsel körítve. Klasszikus ebéd egy klasszikus vasárnapra.
Zöldbabos kulajda, buggyantott tojással

Zöldbabos kulajda, buggyantott tojással

Nyarat idéző zöldbab leves kaporral, babérlevéllel és gombával.
Vadas főzelék gyökérzöldségekből

Vadas főzelék gyökérzöldségekből

A hideg időszakok visszatérő gondja, hogy lehet a szezonban kapható gyökérzöldségekből új főzeléket varázsolni. Ez a vadas ihletésű variáció kitűnő alternatíva.
Szezámmagos tőkehalfilé

Szezámmagos tőkehalfilé

A tőkehalfilé roppanós szezámmag bundában elkészítve, még azt is meggyőzi, aki azt hiszi nem szereti a halat.
Petrezselymes karalábéfőzelék

Petrezselymes karalábéfőzelék

Hihetetlenül egyszerű megújítani a jó öreg karalábéfőzeléket, de nagyon megéri!
174/177