Mentás-paradicsomos burgonya harcsafilével
Ilyet még nem ettél, az biztos! Mentás, csípős, paradicsomos burgonya. A legjobb, ha sült harcsafilével párosítod!
Sült lazac
Natúr sült lazac. Bármilyen körettel tökéletes ebéd vagy vacsora.
Grillezett tarja chimichurri szósszal
A grillszezonnak vége ugyan, de a sült húsos baráti összejövetelekről nem kell lemondanunk. A fűszerek íze összeér, a húst néhány percig sütjük és kész. Grillezett tarja.
Fűszeres sárgarépadzsem
Könnyű, egzotikus lekvár, a sárgarépa szerelmeseinek.
Konfitált fokhagyma
Konfitált, azaz sokáig elálló fokhagymát készíthetünk evvel az eljárással. A fűszerek, melyekkel tároljuk, átjárják a hagymát.
Vegán „paprikás krumpli”
Sütőtökös paprikás krumpli sárgarépával, lencsével és sok fűszerrel. Nem csak vegánoknak!
Kaviáros blini
Jellegzetes orosz étel. Mini palacsinták tejföllel, főtt tojással és kaviárral, akár ünnepi alkalmakra is.
Grillezett tarja, sóban sült krumplival
Grillezett tarja. Ebben a szezonban próbáljuk ki a verhetetlen sóban sült burgonyával!
Csirke Stroganoff hagymás salsával
Csirke gombás, tejfölös mártásban rizzsel körítve. Klasszikus ebéd egy klasszikus vasárnapra.
Zöldbabos kulajda, buggyantott tojással
Nyarat idéző zöldbab leves kaporral, babérlevéllel és gombával.
Vadas főzelék gyökérzöldségekből
A hideg időszakok visszatérő gondja, hogy lehet a szezonban kapható gyökérzöldségekből új főzeléket varázsolni. Ez a vadas ihletésű variáció kitűnő alternatíva.
Szezámmagos tőkehalfilé
A tőkehalfilé roppanós szezámmag bundában elkészítve, még azt is meggyőzi, aki azt hiszi nem szereti a halat.
Petrezselymes karalábéfőzelék
Hihetetlenül egyszerű megújítani a jó öreg karalábéfőzeléket, de nagyon megéri!













