Egy gazdag, ízes lecsó Debrecenből.
Lecsós galuska házi debrecenivel
Egy gazdag, ízes lecsó Debrecenből.
Fűszeres-balzsamecetes csirkemáj ropogós hagymával
Fűszeres-pikáns csirkemájjal töltött tortilla. Néhány perc alatt elkészíthetjük, igazán egyszerű.
Quinoa saláta sült karfiollal, grillezett csirkemell
Egészséges és diétás saláta csirkével és karfiollal.
Harira – marokkói paradicsomleves
Ha már unjuk a szokásos hétvégi ebédeket, dobjuk fel ezzel a fűszeres marokkói paradicsomlevessel.
Grillezett tarja chimichurri szósszal
A grillszezonnak vége ugyan, de a sült húsos baráti összejövetelekről nem kell lemondanunk. A fűszerek íze összeér, a húst néhány percig sütjük és kész. Grillezett tarja.
Csirke Stroganoff hagymás salsával
Csirke gombás, tejfölös mártásban rizzsel körítve. Klasszikus ebéd egy klasszikus vasárnapra.
Vadas főzelék gyökérzöldségekből
A hideg időszakok visszatérő gondja, hogy lehet a szezonban kapható gyökérzöldségekből új főzeléket varázsolni. Ez a vadas ihletésű variáció kitűnő alternatíva.
Petrezselymes karalábéfőzelék
Hihetetlenül egyszerű megújítani a jó öreg karalábéfőzeléket, de nagyon megéri!
Tintahal petrezselymes-fokhagymás fűszervajjal
Az év bármelyik napján elkészíthető ez a tintahallal, de leginkább egy nyarat idéző vacsorához passzol ez fűszeres, krémes fogás.
Citromos marinált édeskömény tonhallal
A citromban marinált édeskömény, a tonhal, a friss zöld fűszerek, az olívaolaj mind mediterrán hangulatúvá teszi a salátánkat és minket is. Gondolatban újra irány a napsütés, a tenger.
Petrezselymes tabbouleh
A tabbouleben minden benne van, amiért a mediterrán és a közel-keleti konyhák ízeit szeretjük, ráadásul pillanatok alatt elkészül.
Kapros tintahal saláta uborkával és zellerrel
Frissítő nyári saláta, a változatosság kedvéért tintahallal.
Fejtett babsaláta sült kápia paprikával
A leginkább bablevesbe és babfőzelékben használt fejtett bab, a sült kápia paprika, a szárzeller és a zöldbab tökéletes találkozása egy salátában.