Kovászos uborkás burgonyafőzelék
Tavaszi, nyári burgonyafőzelék, most kovászos uborkával!
Csészében gőzölt lecsós tojás
Ráérős reggeli. Krémes, tojásos lecsó. Friss kenyérrel az igazi.
Tavaszi spárgapakora
Főzelékek finom kiegészítője, leginkább a sárgarépáé, de érdemes magában is elkészíteni, nem fog megmaradni.
Zöldfűszeres mini tojáslepény
Egy ráérősebb reggelen, ha picivel korábban kelünk, meglephetjük a családot ezzel a tojásos lepénnyel.
Fetával bolndított cukkinitócsni
A reszelt krumpliból készült tócsnit mindenki ismeri, ez a cukkiniből készült változat, egy kis fetával bolondítva szintén sokak kedvence lesz. Frissen is és langyosan, de még hidegen is finom.
A klasszikus lecsó zöldségek - a paradicsom és a paprika - mellé cukkini és padlizsán is kerül, és sütőben készül a tepsis lecsó.
Padlizsános tepsis lecsó
A klasszikus lecsó zöldségek - a paradicsom és a paprika - mellé cukkini és padlizsán is kerül, és sütőben készül a tepsis lecsó.
Tavaszi minestrone leves
Klasszikus minestrone, az olasz konyha egyik felejthetetlen levese. Ezúttal csigatésztával.
A gombóc és az eper csodálatos találkozása.
Eprrel töltött túrógombóc
A gombóc és az eper csodálatos találkozása.
Kefires céklakrémleves
Az egyik legegészségesebb zöldség, most kefirrel, levesben.
Grillezett halloumi sajt cékla chutney-val
Cékla, menta, bazsalikom, zeller, mazsola, kapribogyó egy tálban és még grillezett sajt is jön rá!
Ropogós rétestésztában sült camembert
Camembert sajt, ezúttal rétestésztába csomagolva, áfonyalekvárral.
Roppanós, fűszeres paradicsomos káposzta
Ez a paradicsomos káposzta nem az a paradicsomos káposzta, amit a menzákról ismerünk. Ez roppan, finoman fűszeres, paradicsomos és nagyon finom!
Vendégváró házi koktélmártás
Rengeteg mindenhez jó mártogatni, készítsünk nagyobb mennyiséget belőle.













