Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Vendégváró házi koktélmártás

Adásban volt: 2013. szeptember 25.
A recepthez tartozó videó
Rengeteg mindenhez jó mártogatni, készítsünk nagyobb mennyiséget belőle.
2016. január 25.

Hozzávalók

  • 3 dl ketchup
  • 3 ek ecetes vagy friss torma
  • Worcestershire szósz
  • chili szósz
  • 1 citrom
  • bors

Elkészítés

Ketchupba belereszeljük egy fél citrom héját és belecsavarjuk a levét is, belekeverünk két-három evőkanál a ecetes tormát, de természetesen reszelhetünk bele frisset is. Belecsepegtetünk egy kevés Worcestershire és chili szószt, frissen őrölt borsot darálunk rá, és az egészet összekeverjük. Érdemes nagy mennyiségben elkészíteni, mivel számtalan módon felhasználhatjuk.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Házi koktélmártás

Rengeteg mindenhez jó mártogatni, készítsünk nagyobb mennyiséget belőle.

Bundás harcsa és hagymakarikák zeller salsával

Halas, hagymás, zöldséges falatok. Vendégvárónak, főételnek, de csipegetnivalónak is kiváló, sokoldalú étel.

Napi ajánlatunk

Top videók

Túrós-mustáros csavart rúd

Hétvégére vagy akár a gyereknapi bulira?

Harcsaburger

Kaporral és olajbogyós szósszal, finom harcsafiléből.

Sós rétesszendvicsek

Klasszikus szendvics helyett jöhet rétes uzsonnára?