Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Vendégváró házi koktélmártás

Adásban volt: 2013. szeptember 25.
A recepthez tartozó videó
Rengeteg mindenhez jó mártogatni, készítsünk nagyobb mennyiséget belőle.
2016. január 25.

Hozzávalók

  • 3 dl ketchup
  • 3 ek ecetes vagy friss torma
  • Worcestershire szósz
  • chili szósz
  • 1 citrom
  • bors

Elkészítés

Ketchupba belereszeljük egy fél citrom héját és belecsavarjuk a levét is, belekeverünk két-három evőkanál a ecetes tormát, de természetesen reszelhetünk bele frisset is. Belecsepegtetünk egy kevés Worcestershire és chili szószt, frissen őrölt borsot darálunk rá, és az egészet összekeverjük. Érdemes nagy mennyiségben elkészíteni, mivel számtalan módon felhasználhatjuk.

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Házi koktélmártás

Rengeteg mindenhez jó mártogatni, készítsünk nagyobb mennyiséget belőle.

Bundás harcsa és hagymakarikák zeller salsával

Halas, hagymás, zöldséges falatok. Vendégvárónak, főételnek, de csipegetnivalónak is kiváló, sokoldalú étel.

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.