Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Epres saláta juhsajttal

Epres saláta juhsajttal

Talán meglepő, hogy a salátába egyszerre kerül eper és juhsajt, de aki kipróbálja, nem fogja megbánni!
Kacsamell zöldalmás őszibarack salsával

Kacsamell zöldalmás őszibarack salsával

A sült kacsamell őszibarackos, zöldalmás, szárzellerrel készülő édes-savanykás, fűszeres salsával tálalva tökéletes ebéd vagy vacsora a hétköznapokon, de hétvégén és ünnepi alkalmakon is.
Zöldbabsaláta csirkemájjal, pácolt lilahagymával és ötperces lágytojással

Zöldbabsaláta csirkemájjal, pácolt lilahagymával és ötperces lágytojással

Frissítő, saláta, melynek egy jókedvű, ráérősebb délelőttön lássunk neki.
Zöldsaláta

Zöldsaláta

A világon a legelterjedtebb saláta öntet a franciák vinaigrette-je, számtalan módon lehet variálni, de az alap változat is tökéletesíti a zöldeket.
Epres vaj

Epres vaj

Unod már a sima vajas zsemlét reggelire? Keverj epret és mézet hozzá, és már kész is a croissant-hoz illő szuper kence.
Barackos panna cotta

Barackos panna cotta

Könnyen elkészíthető, gyümölcsös finomság az olasz konyhából. A barackot akár mangóval is helyettesíthetjük.
Aszalt gyümölcsös házi müzli

Aszalt gyümölcsös házi müzli

Egy tálka müzlivel elindított nap, egész biztosan jól sikerül, és ha ráadásul házilag készült, akkor még elismerésekre is számíthatunk.
1...91011 12
11/12