Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Dobd fel a hetet sós kelt tésztákkal!

Leves után másodiknak? Vagy délutánra?
2021. április 27.

Ki ne szeretné a kelt tésztát? Változatosan tölthető, formázható, pihe-puha finomságok készíthetők belőle, amelyek akár egy tartalmas leves utáni második fogásnak is tökéletesek. 

Baconös-póréhagymás csiga 

Szalonnás stangli

Sonkás-sajtos háromszögek

Házi burgonyás kifli

“Gyros” lepény

Baconös-sajtos kifli

Édesburgonyás-baconös lepény

Darált húsos csiga

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Pihe-puha, szaftos és sajtos: ez az egyik legjobb kombináció, ami a kelt tésztával történhet: Óriás pizzás csiga

A látványos csigaformát pedig egyáltalán nem nehéz kialakítani, egy vágás, pár tekerés, és már mehet is a sütőbe!

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.