Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Dobd fel a hetet sós kelt tésztákkal!

Leves után másodiknak? Vagy délutánra?
2021. April 27.

Ki ne szeretné a kelt tésztát? Változatosan tölthető, formázható, pihe-puha finomságok készíthetők belőle, amelyek akár egy tartalmas leves utáni második fogásnak is tökéletesek. 

Baconös-póréhagymás csiga 

Szalonnás stangli

Sonkás-sajtos háromszögek

Házi burgonyás kifli

“Gyros” lepény

Baconös-sajtos kifli

Édesburgonyás-baconös lepény

Darált húsos csiga

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!