Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Forrás: Kifli.hu

Bővülnek a Kifli.hu szolgáltatásai: már gyógyszert is rendelhetsz

Segítség a koronavírus-járványban: a Kifli.hu weboldaláról néhány kattintással elérhetőek a BENU gyógyszertár online kínálatában szereplő legnépszerűbb termékek.
2021. March 17.

A Kifli és a BENU közös együttműködésével plusz szolgáltatás érhető el azon vásárlók számára, akik gyorsan, kényelmesen, sorban állás nélkül szeretnének hozzáférést olyan gyógyszertárakban elérhető termékekhez, mint például a vény nélkül kapható nem támogatott gyógyszerek, vitaminok, táplálékkiegészítők és szépségápolási termékek (vényköteles gyógyszerek továbbra is csak a gyógyszertárakban vásárolhatók).

A fő célkitűzés a BENU gyógyszertárak által képviselt biztonságos gyógyszer-elérhetőség mellett a hozzáférési idő lerövidítése volt, hiszen a koronavírus-járvány még nagyobb óvatosságot kíván tőlünk a megszokott napi tevékenységeink során. A Kifli szeretné mindezen értékeket ötvözni a gyorsasággal azon fogyasztói számára, akik előnyben részesítik az online vásárlást.

„Nagyon sok vásárlónk (kisgyermekes családok, idősek) számára különösen fontos, hogy kényelmesen, az otthonából hozzájusson fontos gyógyszertári termékekhez, vitaminokhoz néhány órán belül. A Kifli csapat számára boldogság, hogy a BENU-val közösen megfelelhetünk ennek a vásárlói elvárásnak” – mondta Makkay János, a Kifli.hu ügyvezetője.

Az új együttműködés eredményeként még magasabb szintre kerül a kényelmes bevásárlás a Kifli.hu-n: a BENU online kínálatának több, mint 1500 legnépszerűbb terméke közül válogathat az új gyógyszertári oldalt felkereső vásárló könnyen, egyszerűen.

Forrás: Kifli.hu

Az online áruházban 4 órás, de akár 3 órán belüli expressz szolgáltatás is elérhető, amely egyedivé teszi a Kifli és a BENU együttműködését a magyar piacon. „A Kifli és a BENU együttműködés a cégek legerősebb oldalait ötvözi: a BENU több évtizede képviselt magas szolgáltatási színvonalát és szakmai know-how-ját a Kifli forradalmi logisztikai megoldásával” – tette hozzá Szombati Gergő, a BENU Magyarország Zrt. E-commerce vezetője.

A Kifli.hu hétvégén is tárt karokkal várja az online vásárlókat, hiszen ez az online szupermarket a hét minden napján reggel 7 és 22, illetve pénteken és szombaton 7 és 23 óra között üzemel, így a honlapon megtalálható gyógyszertári termékek is könnyen elérhetőek bárki számára ezen időszak alatt. Ezzel az innovációval a Kifli.hu havi szinten több, mint 32 ezer Kiflis háztartásnak tud segíteni abban, hogy még kényelmesebb és gyorsabb legyen a bevásárlás.

A kidolgozott és professzionális Kiflis logisztikai rendszert alkalmazva, együttműködve a BENU-val, a Kiflis futár juttatja el a rendeléseket a vásárlókhoz minden esetben zárt dobozban, eleget téve ezzel a BENU évek óta biztonságosan üzemeltetett online gyógyszer-kiskereskedelmi és csomagküldési sztenderdjeinek.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Miért fontos odafigyelni a koleszterinszintünkre?

Miért fontos odafigyelni a koleszterinszintünkre?

Sokan úgy gondolják, a magas koleszterinszint csak az időseket érinti, pedig ez nem így van.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!