Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

A bacon lenne a hosszú élet titka?

Egy 109 éves néni szerint igen.
2018. May 22.

Volt már, hogy valaki a bornak, vagy a csokoládénak tulajdonította, hogy túl a 10. x-en is remekül van. Ruth Benjamin viszont a baconre esküszik. Egy interjúban a nemrég 109. szülinapját ünneplő Ruth elmondta, hogy minden nap fogyaszt burgonyát valamilyen formában, mellette pedig a bacont és a savanyúkáposztát kedveli még.

A 116 évet megélt Susannah Mushatt Jones is a bacon mellett szavaz. Reggelire négy szeletet fogyasztott belőle, kukoricadarával és tojással. Viszont mielőtt még mi is felvennénk napi rutinunkba a baconfogyasztást, az orvosoknak is lenne néhány szavuk. Az étkezésen túl ugyanis több minden hozzájárul a hosszú élettartamhoz.

Ruth szorgalmasan dolgozott egész életében, szerető családban és boldog házasságban él. „Sosem ivott, nem dohányzott, mindig vidám volt. Szerintem ezeknek köszönheti a szép életkort.” – mondja orvosa, Dr. Jim Turner. A doktor viszont nem tiltaná meg a bacont Ruthnak, valójában már szerinte semmin sem kell változtatni.

via: Delish

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Pulykahússal az életmódváltásért?

Pulykahússal az életmódváltásért?

Az újév után néhány héttel még kitartanak a fogadalmak, és sokan igyekeznek egészségesebb életmódot folytatni. Az egyik legfontosabb változás általában a táplálkozás: cukros, lisztes, zsíros ételek helyett gyakrabban kerül sovány hús és zöldség a tányérra. Dosso Gabi, a Gallicoop háziasszonya kiemelte: a pulykahús az egyik legjobb választás az egészséges étkezéshez.
20 recept, melyekhez kell bacon

20 recept, melyekhez kell bacon

Roppanós, szaftos, édes, sós, és sok féle képpen felhasználható

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!