Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Humuszos-pesztós grillezett padlizsán

Humuszos-pesztós grillezett padlizsán

Padlizsánreceptekből sosem elég!
Reteksaláta korianderrel

Reteksaláta korianderrel

Friss, roppanós retek, kecskesajt, koriander, finom szósz. Kész is, a szuper, friss, nyári sali.
Nyári polenta

Nyári polenta

Sárát megihlették a friss, lédús paradicsomok és elhozott nekünk egy könnyen elkészíthető polentát.
Bazsalikomos paradicsomleves

Bazsalikomos paradicsomleves

A nyári melegben sokszor nem is kívánjuk a nehéz, forró leveseket, viszont annál üdítőbben tud hatni egy hideg, krémes mediterrán hangulatú finomság.
Újkrumpliból egyszerűt

Újkrumpliból egyszerűt

Egyszerű újburgonya saláta
Zöldfűszeres mártogatós ricottából

Zöldfűszeres mártogatós ricottából

Egészséges, friss mártogatós bármilyen friss zöldséggel és/vagy grissinivel
Epres saláta juhsajttal

Epres saláta juhsajttal

Talán meglepő, hogy a salátába egyszerre kerül eper és juhsajt, de aki kipróbálja, nem fogja megbánni!
Marokkói juhtúrós rétesháromszög

Marokkói juhtúrós rétesháromszög

Kiadós reggeli kell? A szezámmaggal megszórt, aranybarnára sült, juhtúrós batyu kitűnő választás és csak egy picivel kell korábban kelnünk, hogy meglepjük vele a családot egy dolgos hétköznap reggelén.
Zöldborsós sütőben sült omlett (frittata)

Zöldborsós sütőben sült omlett (frittata)

A frittata az olaszok omlettje. Ez a zöldborsós, cukkinis változat, akár egy kiadós reggeli, de salátával könnyű ebéd vagy vacsora is lehet.
Kovászos uborka krémleves

Kovászos uborka krémleves

Hűsítő, savanyú kovászos uborka krémleves nyári napokra.
Tripán zöldborsós rizottó

Tripán zöldborsós rizottó

A nyár egyik slágere! Itt a zöldborsóból semmi nem vész kárba, héjastul-mindenestől felhasználható ehhez a különleges rizottóhoz.
Hideg, azeri joghurtleves zöldfűszerekkel és csicseriborsóval

Hideg, azeri joghurtleves zöldfűszerekkel és csicseriborsóval

Gyors, hűsítő leves a forró nyári napokra.
1/4