Tavaszi minestrone leves
Klasszikus minestrone, az olasz konyha egyik felejthetetlen levese. Ezúttal csigatésztával.
Elzászi petrezselymes sajtsaláta
E mellé a tartalmas sajtsaláta mellé, ami főtt, füstölt tarjával, csemege uborkával, egy kevés hagymával, sok petrezselyemmel és egy pikáns öntettel készül, nem is kell más, csak egy jó társaság.
Az eredeti francia Crépe Suzette
Az eredeti francia Crépe Suzette, karamellás, vajas, narancsszirupban.
Keleties, gyömbéres, uborkás sertésszűz tojásos rizzsel
A Távol-keletet idézi a gyömbér és az uborka ízvilágával kombinálva a sertésszűz, ami így új életre kelhet a magyar háztartásokban.
Porosz húsgombóc tejszínes mártással
A Königsbergben született híres filózófusnak, Immanuel Kantnak állítólag ez volt a kedvenc étele. És, ha egy filózófusnak bejött, nekünk is érdemes kipróbálnunk!
Villámgyors panna cotta, túróval és áfonyával
Pillanatok alatt elkészíthető desszert, amit akár érdemes előre megcsináli, és a krémes túró a hozzá kínált gyümölcsökkel, tökéletes kezdete lehet egy napnak vagy befejezése akár egy ebédnek.
Fűszeres bárányfasírt merguez módra
Ha nagy vendégségre készülünk, de már mindenki unja a "sima" fasírtot, készítsük el ezt a fűszeres húsgombócot!
Gyömbéres csirkemell mangósalsával és kókusztejes rizzsel
A chilis, gyömbéres fűszervajjal sült csirkéhez tökéletesen illik a friss zöldekkel készülő gyümölcsös mangó salsa és a kókusztejben párolt rizs. Tökéletes vacsora.
Omlós, fűszeres sertéshússal töltött tortilla
Egy különleges, fűszeres tortilla, ami csak a tiéd.
Az eredeti ukrán borscs
A klasszikus ukrán borscs leves. Céklával, szalonnával, zellerrel és friss kaporral a tetején. Ne egy rohanós délelőttön kezdjünk hozzá.
A klasszikus olasz desszert, kicsit másképp. Narancs és kakaó is kerül a gesztenyés tiramisuba.
Narancsos, gesztenyés tiramisu
A klasszikus olasz desszert, kicsit másképp. Narancs és kakaó is kerül a gesztenyés tiramisuba.
Panna cotta málnaöntettel
Krémes, könnyű olasz ihletésű desszert, egyszerű alapanyagokból.
Mexikói paradicsom salsa (pico de gallo)
Finom, kellemesen csípős saláta paradicsomból lila hagymával, fűszerekkel. Nagyon mutatós a sok szín együtt egy tálban, úgyhogy kínáljuk vendégségben is!