
Barack és kecskesajt párosa
Egy könnyen elkészíthető, ízletes előétel

Omlós pitetészta csupa egészséges alapanyagból: Körtés-fügés galette
A galette –avagy francia pite – egy ezerarcú sütemény, hiszen gyakorlatilag bármilyen töltelékkel tökéletes, évszaknak megfelelő alapanyagokkal, sósan és édesen is. Az omlós pitetésztát csupa egészséges alapanyagból készítettem, a krémsajtos alapra pedig ezúttal az ősszel szinte bárhol fellelhető füge és körte került.

Nyáresti partikaja a javából! Mázas-zöldfűszeres csirkeszárnyak krumplisalátával és brindzás mártogatóval
A ropogós, mázas csirkeszárny nem hiába lett Amerika egyik legnépszerűbb étele. Elősütés, közben máz keverés, aztán már mehet is a szárnyakra, hogy együtt süljenek-piruljanak tovább. Én most az édes-csípős húst klasszikus krumplisalátával és sós karakterű brindzás mártogatóval tálaltam.

Íme a nyár kedvenc, szuper gyorsan elkészíthető, csupa gyümölcsös, hűsítő levese: bodzás-kókuszos sárgadinnye krémleves
Csak 10 perc munka van vele! A többi a hűtő dolga.

Sült brie sajt dióval és málnával/eperrel
Egyik kedvenc nyári gyümölcsünk sajton

Dobjuk fel a nyarat házi pácokkal készült sült húsokkal! Éljen a BBQ nap!
BBQ pulykafalatok káposztasalátával

Kalóriaspórolós házi fagyi, amely tejszín nélkül is lágy és krémes: Joghurtos túrófagyi mézes sült barackkal
A házi fagyi készítésben az a legjobb, hogy pontosan tudjuk, miből is áll a hűsítő desszertünk.

Íme a tiramisu nyári változata
Gyümölcsös pohárdesszert, amiben fix a babapiskóta és a mascarpone, a változók: a gyümölcs, a kávé, a gyümölcslé, a tojás...

Május 17-e a „nutty holiday”, vagyis a nemzeti diónap Amerikában. Jöjjön hát egy szuper diós finomság
Mézes-fahéjas dióropogós túrós kosárkákkal

















