Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Barack és kecskesajt párosa

Egy könnyen elkészíthető, ízletes előétel
2017. szeptember 30.

Hozzávalók

  • 11 dkg kecskesajt
  • 2 tk. tej
  • 2 ek. apróra vágott bazsalikomlevél
  • 40 db. szárított sárgabarack
  • 40 db. mandula
  • 2 tk. méz

Elkészítés

Egy villa segítségével dolgozzuk össze a tejet és a kecskesajtot, míg kenhető állapotú lesz – több tejjel lágyabb állagú krémet kapunk. Keverjük bele a bazsalikomot.

Minden barackra tegyünk egy-egy púpos kiskanálnyi sajtkrémet, majd egy-egy mandulaszemet, végül csurgassuk meg mézzel.

forrás: Popsugar

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Ez az egyik legnépszerűbb előétel

Ez az egyik legnépszerűbb előétel

Ráadásul egészséges alapanyagokból készül

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.