Pikáns mustáros grillezett hal
Készítsünk a már unalmassá vált karácsonyi rántott hal helyett valami újszerűbbet, pikánsabbat, különlegesebbet az ünnepi vacsorára!
Görög csirkenyárs tzatzikivel
Állítsd össze magadnak a legfinomabb házi fűszerkeveréket!
Kapros–juhtúrós csirkemell
Villámgyors köretre is mutatunk ötletet.
Céklás gazpacho
Gazpacho céklából? Igen!
Harcsás csusza kolbásszal
A harcsa, a kolbász és a tejföl nagyon jól állak egymásnak!
Kapros-uborkás tarja
Friss, üde, nyárias fogás, ha a meleg évszakban is szívesen eszel húsos fogásokat.
Bundázott tintahal
Karácsonyi előétel vagy szilveszteri snack?
Sütőben sült rántott sajt újburgonyával
Naná, hogy az újkrumpli is a sütőben készült!
Zöldalmás karalábé-krémleves kapros olajcseppekkel – Ambrus Éva, Manómenü blog
Vendégblogger sorozat, 7. rész
Fűszervajas kukorica
Nem telhet el a nyár főtt kukorica nélkül!
Kapros-sajtos töklepény
Annyira nyári, annyira könnyed!
Kapros-uborkás tésztasaláta
A nyár egyik hírnöke: a kapor!
1/5