Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet

Harcsás csusza kolbásszal

A harcsa, a kolbász és a tejföl nagyon jól állak egymásnak!
2021. július 15.

Egy kicsit halas, egy kicsit húsos, egyszerű és egyben nagyon finom. Mert néha azért nyáron is vágyunk a laktatóbb ételekre. 

Hozzávalók

4 személyre
  • 40 dkg csuszatészta

  • 15 dkg kenyérszalonna
  • 25 dkg kolbász
  • 25 dkg harcsafilé
  • őrölt fekete bors
  • tejföl és kapor a tálaláshoz

Elkészítés

 

A csuszatésztát lobogó, enyhén sós vízben kifőzzük, ha elkészült, leszűrjük. 

Közben a szalonnát kis kockákra vágjuk, és egy serpenyőben zsírjára sütjük. Hozzáadjuk a lehéjazott, feldarabolt kolbászt, és tovább sütjük. Végül beletesszük a kis kockákra vágott harcsát, és további 8-10 perc alatt készre sütjük, közben sózzuk, borsozzuk.

Óvatosan összeforgatjuk a tésztával, majd tejföllel meglocsolva és kaporral díszítve tálaljuk. 

0/5
Értékeléshez jelentkezz be vagy regisztrálj.
Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Grillsajt majonézes tésztasalátával

Grillsajt majonézes tésztasalátával

Gyors és könnyű ebéd nyárra, ha nem kívánod a húst.
Húsgombócos nyársak

Húsgombócos nyársak

Nyárias ebéd puha húsgombócokkal, sült kaliforniai paprikával és fokhagymás mártogatóssal.
Marhahúsos egytál

Marhahúsos egytál

Fűszeres, laktató és nagyon finom – jobban nem is indulhatna a hét!

Napi ajánlatunk

Top videók

Tojásos burgonya

Egyszerű, laktató fogás, ami mellé elég salátát, savanyúságot tálalnod.

Halas melegszendvics

A megszokott tonhalkonzerv helyett ezúttal tengeri halfiléből.

Olívás-fetás csirke

Villámgyors ebéd, ha nincs sok időd főzni.