Zöldfűszeres mártogatós ricottából
Egészséges, friss mártogatós bármilyen friss zöldséggel és/vagy grissinivel

Házi paprikakrém, az ajvár
A csevapcsicsa elmaradhatatlan kísérője
Dupla fokhagymás zöldborsós brassói
Brassói apró pecsenye sok fokhagymával és zöldborsóval.
Cézár saláta
A világ egyik legismertebb salátája a Cézár, amit sajnos csak kevés helyen készítenek az eredeti recept szerint, pedig úgy az igazi, ha szardellával készül.
Rozmaringos, fehérboros csirke szőlővel és őszibarackkal
Őszibarackkal, szőlővel és rozmaringgal készülő sült csirkecomb, ami hétvégi családi ebédre vagy vendégségre is kiváló.
Csípős-mázas csirkeszárnyak
A csirke egyik legfinomabb része a szárny, csípősre, ropogósra sütve, pedig egyszerűen abbahagyhatatlan. Vendégvárónak, de egy salátával ebédre és vacsorára is remek választás, csak legyen belőle elég!
Csirkenyárs pikáns mogyorószósszal és jázmin rizzsel
Fűszeres csirkenyársak, jázminrizzsel, az év minden napján, bármilyen alkalomra.
Sült paprika krémleves
Gyömbérrel, fokhagymával készülő sült paprika krémleves íze elvarázsol, de sárga színe is szemet gyönyörködtető.
Marokkói juhtúrós rétesháromszög
Kiadós reggeli kell? A szezámmaggal megszórt, aranybarnára sült, juhtúrós batyu kitűnő választás és csak egy picivel kell korábban kelnünk, hogy meglepjük vele a családot egy dolgos hétköznap reggelén.
Kovászos uborka krémleves
Hűsítő, savanyú kovászos uborka krémleves nyári napokra.
Sült paprikás burgonyafőzelék mentás húsgolyóval
Mentőötletnek sem rossz a sült paprikás burgonyafőzelék, hiszen szinte minden hozzávalójára szoktunk gondolni, csak nem biztos, hogy ebben az összefüggésben.
Hideg, paradicsomos gazpacho
Az egyik legjobb, ami paradicsommal nyáron történhet: a hideg gazpacho.
Fokhagymás oldalas köményes tört burgonyával és tzatzikivel
Igazi magyaros fogás: sült oldalas tört burgonyával. Az elkészítése roppant egyszerű. Adjunk hozzá krémes, sűrű igazi nyári tzatziki salátát.













