
Az avokádóval az a baj, hogy rettenetesen finom... Szuper egyszerű, nagyon finom tunkolós recept következik!
Avokádós-cukkínis “tahini” - szezámmag krém csilivel, fekete olívával

Maradékmentő akció Csigó Zita módra - 1. rész
A kalács és répatorta dömpingje után kifejezetten jól esik egy intenzív, a klasszikus húsvéti ízektől eltérő fűszerezésű curry. Ráadásul maradékot is menthettek vele, hiszen füstölt hússal készítettem.

Sajtos karfiolkenyér
Kétsajtos, alacsony szénhidráttartalmú nassolnivaló.

Ennek a finomságnak a sonkatál közvetlen közelében, az ünnepi asztalon a helye!
Spenótos-túrós pite sült tojással

Lustább napokra igazi megváltás: komfort kaja (fél)kész hozzávalóból
Rizzsel töltött szőlőlevél citromos paradicsommártásban

Igazi food hack: isteni, olcsó, és negyed óra alatt elkészül: Ajvárpörkölt fehérbabbal, gombával
Ez a recept ismételten a “sarki boltos” alapanyagoknak kedvez: babot, patadicsomsürítményt, vagy épp zakuszkát bármelyik üzletben kaphatunk, de szuperül működik dunsztolt üveges lecsóval is.

Nyárváró sertésragu zöldfűszeres nokedlivel
Olajbogyó, paradicsom, zöldfűszerek és sok-sok parmezán... Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ahogy előbújnak az első tavaszi napsugarak, egyre inkább kívánom a nyárias ízeket.



















