Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Az avokádóval az a baj, hogy rettenetesen finom... Szuper egyszerű, nagyon finom tunkolós recept következik!

Az avokádóval az a baj, hogy rettenetesen finom... Szuper egyszerű, nagyon finom tunkolós recept következik!

Avokádós-cukkínis “tahini” - szezámmag krém csilivel, fekete olívával
Maradékmentő akció Csigó Zita módra - 1. rész

Maradékmentő akció Csigó Zita módra - 1. rész

A kalács és répatorta dömpingje után kifejezetten jól esik egy intenzív, a klasszikus húsvéti ízektől eltérő fűszerezésű curry. Ráadásul maradékot is menthettek vele, hiszen füstölt hússal készítettem.
Sajtos karfiolkenyér

Sajtos karfiolkenyér

Kétsajtos, alacsony szénhidráttartalmú nassolnivaló.
Lustább napokra igazi megváltás: komfort kaja (fél)kész hozzávalóból

Lustább napokra igazi megváltás: komfort kaja (fél)kész hozzávalóból

Rizzsel töltött szőlőlevél citromos paradicsommártásban
Igazi food hack: isteni, olcsó, és negyed óra alatt elkészül: Ajvárpörkölt fehérbabbal, gombával

Igazi food hack: isteni, olcsó, és negyed óra alatt elkészül: Ajvárpörkölt fehérbabbal, gombával

Ez a recept ismételten a “sarki boltos” alapanyagoknak kedvez: babot, patadicsomsürítményt, vagy épp zakuszkát bármelyik üzletben kaphatunk, de szuperül működik dunsztolt üveges lecsóval is. 
Nyárváró sertésragu zöldfűszeres nokedlivel

Nyárváró sertésragu zöldfűszeres nokedlivel

Olajbogyó, paradicsom, zöldfűszerek és sok-sok parmezán... Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de ahogy előbújnak az első tavaszi napsugarak, egyre inkább kívánom a nyárias ízeket.
1...363738 3940...55
38/55