Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
A tökéletes vendégváró fogás: Milánói palacsintatorta

A tökéletes vendégváró fogás: Milánói palacsintatorta

A palacsintatorta (készüljön édes vagy akár sós verzióban) az egyik kedvenc vendégváróm. Kifejezetten jót tesz neki, ha egy teljes éjszakát áll a hűtőben, szépen díszíthető, így az asztal éke lehet. Készítsétek inkább kisebb palacsintasütőben a palacsintákat, hogy minél több rétegből álljon a tortátok.
Kolbászos-kukoricakenyeres töltött pulykatekercs

Kolbászos-kukoricakenyeres töltött pulykatekercs

Már nincs hálaadás, de attól még ér pulykát enni.
Tepsis krumpli zsályával

Tepsis krumpli zsályával

A zsálya a latin salvia szóból ered, amelynek jelentése biztonságos, ép, egészséges. A régi időkben ezt a gyógynövényt gyógyító csodaszernek tekintették. Most próbáljuk ki és dobjunk fel vele egy szimpla tepsis burgonyát!
Egyserpenyős tacotészta

Egyserpenyős tacotészta

Kevés mosogatás, finom ízek és sok sajt!
Nagymama féle házi tészta csilivel, marhahúsos raguval

Nagymama féle házi tészta csilivel, marhahúsos raguval

Nemcsak fogyasztani, hanem készíteni is nagyon jó!
Fehérboros gomba

Fehérboros gomba

Az ízek a gomba karamellizálásával teljesednek ki, így kötelező a magas hőfokon való főzés
1...383940 4142...55
40/55