Bundás alma kicsit másképp, egészségesebben
Számomra ez ismét egy gyermekkori „nagymama sütije”, amit most kicsit megreformáltam. Az alapanyagok ugyan változtak, de az ízélmény ugyanaz maradt, amiért már régen is rajongtam.
Ismeritek a Gatsby szendvicset?
És egyáltalán, honnan is ered ez a szendvics dolog?
Fél óra és kész a finom diós, gyümölcsös morzsasüti
Ősszel nagyon szeretem megpakolni a kosaram édes, szaftos gyümölcsökkel, ezek a legtöbb esetben morzsasütiben végzik nálam. A morzsás réteget szinte minden alkalommal variálom kedvem szerint: kókusszal, zabbal, zabkorpával is szoktam készíteni. Most egyszerűen a liszt egy részét finomra őrölt dióval helyettesítettem, hogy még ősziesebb legyen a desszertem.
Ma van a Főzzön a férfi vacsorát! nap. Horvát Sára férje ennek eleget tett, sőt!
Jöjjön András rakott krumplija és uborkasalátája
Melengető és krémes őszi desszert roppanós réteggel: rizskoch kicsit másként
Tejberizs crème brulée
Íme az egyik kedvenc sült tészta receptünk, meglepetés ízbombákkal
Feketeerdei sonkás-spenótos tészta mozzarellával és juhtúróval
Karamellizált almatorta csökkentett kalóriatartalommal
A klasszikus recept vércukorszintbarát verziója
Ezt főzi az olasz konyhatündér, ha nincs kedve a konyhában álldogálni
Giada De Laurentiis lusta receptje
A zabkása világnapja alkalmából ezúttal jöjjön egy sós változat
Azoknak, akik inkább a fűszeres, tojásos, zöldséges reggeliket kedvelik, de szeretnék étrendjükbe beilleszteni ezt az értékes, tápanyagokban gazdag gabonafélét