Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Bundás alma kicsit másképp, egészségesebben

Bundás alma kicsit másképp, egészségesebben

Számomra ez ismét egy gyermekkori „nagymama sütije”, amit most kicsit megreformáltam. Az alapanyagok ugyan változtak, de az ízélmény ugyanaz maradt, amiért már régen is rajongtam.
Ismeritek a Gatsby szendvicset?

Ismeritek a Gatsby szendvicset?

És egyáltalán, honnan is ered ez a szendvics dolog?
Fél óra és kész a finom diós, gyümölcsös morzsasüti

Fél óra és kész a finom diós, gyümölcsös morzsasüti

Ősszel nagyon szeretem megpakolni a kosaram édes, szaftos gyümölcsökkel, ezek a legtöbb esetben morzsasütiben végzik nálam. A morzsás réteget szinte minden alkalommal variálom kedvem szerint: kókusszal, zabbal, zabkorpával is szoktam készíteni. Most egyszerűen a liszt egy részét finomra őrölt dióval helyettesítettem, hogy még ősziesebb legyen a desszertem.
Íme az egyik kedvenc sült tészta receptünk, meglepetés ízbombákkal

Íme az egyik kedvenc sült tészta receptünk, meglepetés ízbombákkal

Feketeerdei sonkás-spenótos tészta mozzarellával és juhtúróval
Karamellizált almatorta csökkentett kalóriatartalommal

Karamellizált almatorta csökkentett kalóriatartalommal

A klasszikus recept vércukorszintbarát verziója
A zabkása világnapja alkalmából ezúttal jöjjön egy sós változat

A zabkása világnapja alkalmából ezúttal jöjjön egy sós változat

Azoknak, akik inkább a fűszeres, tojásos, zöldséges reggeliket kedvelik, de szeretnék étrendjükbe beilleszteni ezt az értékes, tápanyagokban gazdag gabonafélét
1...818283 8485...177
83/177