Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: METRO

Süss bárányt úgy, mint a profik!

Online főztünk a Metro Gasztroakadémia séfjeivel.
2021. April 1.

Az idei már a második rendhagyó húsvéti ünnep lesz. Sok programról, utazásról, vendégeskedésről le kell mondanunk, cserébe kárpótolhatjuk magunkat az otthon nyugalmával és finom falatokkal. Legyen idén még különlegesebb a húsvéti menü! Szerkesztőségünk két tagja tegnap rendhagyó, online térben megrendezett közös főzésen vehetett részt, egész pontosan szimultán főztünk a Metro Gasztroakadémia séfjeivel.

Gyakran tapasztaljuk, hogy egy-egy ételnek az „egzotikus”(-nak) hitt alapanyagok miatt nem állnak neki a hobby séfek, pedig pár alapfogás elsajátítása után rögtön „barátságossá” válik az eddig „ismertlen” hozzávaló, ha pedig elsőre is jól sikerült, miért ne készíthetnénk ezentúl gyakrabban? 

A közös főzés során báránysültet készítettünk citrusos szójaszósszal és izgalmas zöldségkörettel. Valamennyi hozzávaló beszerezhető a METRO áruházakban, és ahogy már beszámoltunk róla, Gourmet kártyával magánszemélyek is vásárolhatnak a nyílt napos időszakokban (így húsvét előtt is). 

Ha ti is szívesen végigkövetnétek az elkészített recept lépéseit, a METRO honapján megnézhetitek videón, illetve számos fázisfotó is segít, hogy igazán tökéletes legyen a végeredmény. 

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Tudtad? Magánszemélyként is vásárolhatsz a METRO áruházban

Tudtad? Magánszemélyként is vásárolhatsz a METRO áruházban

A METRO Gourmet kártyával a húsvéti ajánlatok között is bárki megtalálhatja az igazi különlegességeket.

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!