Süss bárányt úgy, mint a profik!
Az idei már a második rendhagyó húsvéti ünnep lesz. Sok programról, utazásról, vendégeskedésről le kell mondanunk, cserébe kárpótolhatjuk magunkat az otthon nyugalmával és finom falatokkal. Legyen idén még különlegesebb a húsvéti menü! Szerkesztőségünk két tagja tegnap rendhagyó, online térben megrendezett közös főzésen vehetett részt, egész pontosan szimultán főztünk a Metro Gasztroakadémia séfjeivel.
Gyakran tapasztaljuk, hogy egy-egy ételnek az „egzotikus”(-nak) hitt alapanyagok miatt nem állnak neki a hobby séfek, pedig pár alapfogás elsajátítása után rögtön „barátságossá” válik az eddig „ismertlen” hozzávaló, ha pedig elsőre is jól sikerült, miért ne készíthetnénk ezentúl gyakrabban?
A közös főzés során báránysültet készítettünk citrusos szójaszósszal és izgalmas zöldségkörettel. Valamennyi hozzávaló beszerezhető a METRO áruházakban, és ahogy már beszámoltunk róla, Gourmet kártyával magánszemélyek is vásárolhatnak a nyílt napos időszakokban (így húsvét előtt is).
Ha ti is szívesen végigkövetnétek az elkészített recept lépéseit, a METRO honapján megnézhetitek videón, illetve számos fázisfotó is segít, hogy igazán tökéletes legyen a végeredmény.