Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: 123 RF

Tudtad? Magánszemélyként is vásárolhatsz a METRO áruházban

A METRO Gourmet kártyával a húsvéti ajánlatok között is bárki megtalálhatja az igazi különlegességeket.
2021. March 30.

Ha még nem tudod, honnan szerezd be a legízletesebb kötözött sonkát, esetleg tejes báránnyal akarod megtörni a nagyböjtöt, akkor van egy kiváló tippünk! A METRO széles gourmet választékával ugyanis emlékezetessé teheted az ünnepet – és a mindenki által igényelhető METRO Gourmet kártya a hobby séfek előtt is megnyitja Magyarország vezető nagykereskedőjének áruházait. Ne szalaszd el a különleges húsvéti ajánlatokat.

Vásárolj úgy, ahogy a profik, és válogass a kiváló minőségű termékek közül a húsvéti előkészületek során is! Különleges akciókkal és hatalmas termékkínálattal várja vásárlóit a METRO a nagyböjt megtörésére való felkészülés során is. A vendéglátás számára kínált, csúcskategóriás élelmiszerek beszerzését is meg szeretné könnyíteni Magyarország vezető nagykereskedője, éppen ezért lehetőséget biztosít arra, hogy a METRO Gourmet kártyával bárki hozzájusson a legmagasabb minőségű alapanyagokhoz. Így igazán finom és ellenállhatatlan falatok kerülhetnek a húsvéti asztalra.

Nyílt napok magánszemélyeknek

Az áruház célja, hogy a kiváló minőségű élelmiszerek ne csak a vendéglátóipari partnereknek, hanem hobby séfek számára is elérhetőek és megvásárolhatóak legyenek. A METRO Gourmet kártyával már korábban is vásárolhattak magánszemélyek nyílt napok keretében, a húsvéti ünnepek közeledtével viszont az áruház úgy döntött, ezúttal minden nap lehetőséget biztosít erre.

Nincs húsvét sonka nélkül

A füstölt sonka a húsvéti lakoma sztárja Magyarországon, és a METRO beszállító partnereivel közösen mindent megtesz annak érdekében, hogy a legmagasabb minőségben hódolhass ennek a nemzeti hagyománynak. A húsvéti sonka kultusza a vidéki ember bölcsességében rejlik, hiszen parasztgazdaságok évszázadokon keresztül télen vágták le a disznókat, és a sonkát a nagyböjt idején füstölték, érlelték. A csemege pont húsvétra érett be, így a tavaszi ünnep jelképévé vált. A tojás az újjászületés szimbóluma volt már a pogány hagyományok során is, így került a sonka mellé az asztalra.

A METRO a jó minőségű hazai füstölt termékek (például a Bogádi kötözött füstölt comb, vagy a Pick békebeli diósonka) mellett Európa hentesmestereinek sonkakínálatát is beválogatta a húsvéti ajánlatok közé – mondta Alexis Jean Pierre Maudelonde, a METRO beszerzési igazgatója. Spanyolországból különböző időn át érlelt sonkák érkeztek – a kb. 6,5 kilós El Pozo és az egy kilós Jpont serrano sonkát egyaránt állvánnyal és késsel kínálják –, míg Ausztriából egy tiroli füstölt specket szereztünk be kiskereskedő és vendéglátós partnereinknek, illetve az igényes magyar közönségnek – folytatta a beszerzési igazgató.

A kártya ingyenes, valamennyi nyílt napra érvényes

Az ingyenes METRO Gourmet kártya kiváltásához csak egy személyigazolványra és lakcímkártyára van szükség, regisztrálni az áruházi vevőszolgálaton lehet. Jó hír, hogy a nyílt napos METRO Gourmet kártya automatikusan aktív lesz minden nyílt napos periódusban, ezért nem szükséges időszakosan újat igényelni belőle. Ráadásul a kártyával a METRO egyedi akcióiban, nyereményjátékaiban, illetve az aktuális hűségprogramban is részt lehet venni.

A METRO húsvéti ajánlatairól itt, a Gourmet kártyáról pedig ezen a linken találhatóak bővebb információk.

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

A METRO világszerte mindenkit arra buzdít, hogy támogassa a gasztronómiát

A METRO világszerte mindenkit arra buzdít, hogy támogassa a gasztronómiát

Nézd meg a „Hagyja pihenni egy kicsit a konyháját is” kampányfilmet cikkünkre kattintva!

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!