Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
Fotó: shutterstock

Mit tegyünk a megrendelt ételekkel, ha füstbement az esküvőnk? Vegyünk példát egy amerikai nőről!

30 ezer dolláros (8 millió forint) vacsoráról van szó...
2017. July 21.

30 ezer dollárért (nyolcmillió forintért) megrendelt vacsorájából egy indianapolisi menyasszony fedél nélkülieknek szervezett partit füstbement esküvője miatt,  hogy a rengeteg étel ne menjen kárba.

Sarah Cummins az Indianapolis Star napilapnak elmesélte, hogy egy hete mondták le volt vőlegényével az esküvőt, amit a carmeli Ritz Charles rendezvényközpontban tartottak volna. A szakítás okairól és a füstbement lagziról részleteket nem árult el, de annyit hozzátett, a vacsorát a szerződésük miatt nem lehetett lemondani, és a befizetett összeget sem kérhették vissza.

Mivel a 170 vendégre megrendelt ételt nem akarta kidobni, ezért felvette a kapcsolatot hajléktalanokról gondoskodó szervezetekkel. Az esküvői költségek jó részét volt vőlegénye, Logan Araujo fedezte, és ő is egyetértett a jótékony célú felajánlással.

A rászorulóknak szervezett szombati partira érkezőket maga Cummins fogadta. „Azt akartam, hogy tudják, legalább annyira megérdemlik, hogy egy ilyen helyen lehessenek, mint bárki más” – mondta.

A vendégek elegáns öltözéket is kaptak, melyeket helyi üzletek és helybeli lakosok adományoztak nekik. Cummins három nyoszolyólánya, az édesanyja és nagynénéi is segítettek a rendezvény lebonyolításában.

forrás: MTI

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Íme a  legújabb esküvői őrület

Íme a legújabb esküvői őrület

Fal és fánk, fánk és fal....

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!