Marton Adrienn-nel, Pataky Péterrel és a hét gasztrobloggerrel mostantól még ízesebb az élet
fotó: 123rf

Kim Dzsongun egy újabb borzasztó függőségére derült fény

2022. October 27.

Az észak-koreai diktátor nehezen küzd meg függőségeivel. Állítólag már ott tart, hogy hányásig eszi magát, csakhogy újra lakomázhasson.

Disszidens észak-koreai diplomaták számoltak be arról, hogy a remeteország igen komolyan foglalkozik illegális drog- és fegyverkereskedelemmel is, hogy a mínuszait rendezze. Kim Dzsongun azonban mégsem a kokainra vagy a heroinra csúszott rá, mivel fél a mellékhatásoktól. Egy kis amfetamint vesz olykor magához, hogy feldobódjon és szorongását oldja.

Ami viszont valódi függőség az életében, azok a különleges, drága svájci sajtok.  Ezekből képes évi több ezer dollár értékben rendelni, és mértéktelenül fogyasztja is őket, ami már az ábrázatán és – állítólag – koleszterinszintjén is meglátszik.

A disszidens diplomaták mindegyike arról számolt be, hogy az utóbbi időben a függőség a végletekig romlott, és kim Dzsongun rendszeresen hánytatja magát, hogy utána még többet ehessen. Nagyobb baj azonban, hogy miközben ő hányásig falja magát finomságokkal, a népe bizony éhezik.

Kim Dzsongun luxusvonata: a lakomák árnyékában egy sötét titokra is fény derült

Megosztom barátaimmal

Szerkesztőink kedvencei

Napi ajánlatunk

Top videók

Sonkás-bulguros töltött kaliforniai paprikák

Könnyű ebéd vagy vacsora a sütőből. A receptből az is kiderül, hogy miért érdemes elősütnöd a paprikát.

Almás rizsfelfújt

Őszi desszert, amely egy tartalmas leves után 2. fogásként is megállja a helyét.

Duplasajtos tepsis bucik

A hot dog kiflit akár így is felhasználhatod!